Голф 2 - свети повече от Вегас?!?
- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 2 - свети повече от Вегас?!?
Значи колеги проблема е следния: Карам - ок, минавам през дупка задължително мигва лампата за температурата... спирам колата, вадя ключа, светват дълги (понякога). Часовника сменя времето като истинска машина на времето, а от време на време вместо час показва точки и чертички и т.н. Някъде късо ли става по ел. инсталацията, забелязал съм че това става когато карам на фарове, ако са спрени няма проблем. Дайте съвет къде да отида и за какво да помоля, да не ме мотаят 

Пич,преди да ходиш където и да е,си провери алтернатора и зареждането на акумулатора
Имах подобен проблем(даже зел.лампа на фаровете едва забележимо премигваше).При мен се оказа,че масата на динамото(респ. на двигателя) не дава добър контакт с "-" на акумулатора.
Има,разбира се, и много други причини,но те съветвам:запали двигателя,включи късите и с волтметър измери напрежението на акумулатора в този момент.Ако е под 13,8V,имаш проблем

Имах подобен проблем(даже зел.лампа на фаровете едва забележимо премигваше).При мен се оказа,че масата на динамото(респ. на двигателя) не дава добър контакт с "-" на акумулатора.
Има,разбира се, и много други причини,но те съветвам:запали двигателя,включи късите и с волтметър измери напрежението на акумулатора в този момент.Ако е под 13,8V,имаш проблем

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”