Доста си играх с търсачката, но не намерих отговор на всички въпроси.
1. Когато колата не е на скорост, имам страшен луфт на скоростния лост наляво и не толкова страшен надясно. Доколкото разбрах става въпрос за една пластмасова топка, която върви в комплект с други кирийки и струва около 30 лева. Идеи колко ще струва смяната? Нямам много време а и съм с две леви, та по - добре е да не пипам сам

2. От няколко седмици скоростите не влизат много лесно. На моменти, за да вкарам първа трябва да дам на втора или трета, да върна и тогава става. Възможно ли е да е следствие от точка 1? Ако не, на какво може да се дължи? Не ми правеше особено впечатление, по - скоро ме дразнеше, докато вчера не се качих на 1 Пежо 206. Като видях колко лесно влизат скоростите ми стана тъпо

3. Преди месец сменях съединител. Педалът хваща доста ниско. Знам, че съм със саморегулиращо жило, все пак възможно ли е да хваща от по - висока позиция? Освен това заедно с комплекта съединител бях взел лагери за същия (гледах ги по каталог, с един приятел, който няма причина да ме лъже). Майсторът каза, че не били за тази кола.
4. Искам да сменя лоста с по - къс и вместо кожух да сложа, ммм, не знам как се казва - хромирано е и има улеи за скоростите. Възможно ли е, къде мога да погледна за цени. По възможност във Варна.
Колата е ГоУф 3, АЕА, '95.
Б.