Някой добавял ли е серво на Г2?
Какво е необходимо да се смени по кормилната уредба?
Серво на волана (Г2)
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако имаш проблем с по трудно управление на автомобила. Да сервото е решение но по добре си погледни лагерите на тампоните на макферсона. Решението с сервото ще излезе доста скъпо .
Със сигурност ти трябва хидравлична рейка.
Хидравлична помпа.
да се направи подходящо захващане на помпата за ДВГ
да се смени шайбата (мисля че на коляновия вал) с цел задвижване на хидравличната помпа.
Мисля че и кормилните накрайници ще трябва да се сменят (за това не съм много сигурен).
Със сигурност ти трябва хидравлична рейка.
Хидравлична помпа.
да се направи подходящо захващане на помпата за ДВГ
да се смени шайбата (мисля че на коляновия вал) с цел задвижване на хидравличната помпа.
Мисля че и кормилните накрайници ще трябва да се сменят (за това не съм много сигурен).
- malogramoten
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Серво на волана (Г2)
Flatmo написа:Някой добавял ли е серво на Г2?
Какво е необходимо да се смени по кормилната уредба?
При мен беше същия проблем!
Смених предните амортисьори с лагерите и сега волана го въртя с показалеца само, стига колата да е в движение-дори най -малко.
На място се върти с една ръка.Затова мисля че хидравликата си е излишна глезотийка,но решението е твое! Успех
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Колега малко на шега-повече труд в залата за ръце,рамене и гръб-за 2-3 месеца и ще ти се струва,че имаш хидравлика,другия вариант е да покараш 2-3 месеца някоя Жигулетка и после да се прехвърлиш на твоята,вариант3-по сериозен -малко по-теснички гумета,освен ако нямаш навика да влизаш с 80 в остри завои,ми т,ва е от мен-сиромах човек жив гявол 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”