кука(ухо) за теглене Г3?
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
кука(ухо) за теглене Г3?
преди няколко дена изпаднах в следната ситуация!детето ми си беше на село и ми се обадиха че е с 40 градуса температура брат ми си беше на село качва детето и газ към Плевен след малко се обажда че е издухал гарнитура на главата паля голфа и газ до ламарината стигам по най бързия начин вземам детето и в боницата връщам се да тегля реното на брат ми и се навеждам да закача въжето и какво да видя няма кука къде да го закача
върнах се взех служебна кола и го завлякох до града!въпросът е защо нямам такива куки нито отпред нито отзад?
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Бате,аз така патих с един колега......вика ае да ме дръпнеш.......викам ае....отиваме глася колата........навеждам се.........гледах под броня.......няма бате.........викам...ами Тройките нямат........и го зарязах насред улицата........чак после видях
А за отпред.....моята кука си беше при резервната гума иначе махаш пластмасовата решетка под мигачите и правиш възел на едно желязо(незнам щанга ли е,мост ли е,носач ли е
)
А за отпред.....моята кука си беше при резервната гума иначе махаш пластмасовата решетка под мигачите и правиш възел на едно желязо(незнам щанга ли е,мост ли е,носач ли е
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
titi28 написа:ами то до там бая евтино ще ми излезеvasstop написа:Ако нямаш такава на Горубляне продават...все още не съм лягал под колата да видя кое къде се намира но в неделя ще я свърша тази работа!благодаря на всички за компетентните мнения
Няма , какво да залягаш под колата, отвора се намира, под капачката, коята е между пасажерския халоген и мигач
Даскала и Vasstop са много прави, така че ако нямаш тази кука, отивай и я купувай
P.S.
Ако незнаеш, какво представлява, утре ще ти я снимам и ще ти я покажа
Запомни че резбата е специална / трапецовидна /, не слагай други неща там, че ще прецакаш основата
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
titi28 написа:ами то до там бая евтино ще ми излезеvasstop написа:Ако нямаш такава на Горубляне продават...все още не съм лягал под колата да видя кое къде се намира но в неделя ще я свърша тази работа!благодаря на всички за компетентните мнения
Провери дали е с права или обратна резба и нищо не ми пречи да отскоча до Горубляне и да ти взема една, пък някой ще ти я донесе до Плевен или там където си
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”