колегата Deadman има питане - какви чистачки и откъде да си ги вземе за четворката? не става въпрос за евтини, а за хубав цял комплект от 3 чистачки.
някой знае ли колко са в Юнито?
предните 2 еднакви ли са?

какви чистачки за Г4
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Предните 2 са 53 и 48.../вчера ги слагах ама нямаха и сложих 45 и 55 - пак става. Задната е 35 ама и 4 стана. Пълен комплект 3 не съм виждал. Хубави е много относително. Най-добре аеротуин. Иначе Бош, Шампион, Валео съм тествал до сега и всичките стават и карат....
п.с. ти тези неща много добре ги знаеш....не знам закво ги пиша
п.с. ти тези неща много добре ги знаеш....не знам закво ги пиша
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Комплект продават само за отпред Валео в Практикер - 53 и 48 см.Към 20 лева са.Колегата е прав за Лукойл.Там има единични по 6.20 бройката независимо от размера.Има и 33 см за задна.Немски са.Чувал съм добри отзиви за тях и ще си купя,като взема заплатата тия дни.В едни сини опаковки,няма как да не ги забележите...
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: AEA
Комплект продават само за отпред Валео в Практикер - 53 и 48 см.Към 20 лева са.Колегата е прав за Лукойл.Там има единични по 6.20 бройката независимо от размера.Има и 33 см за задна.Немски са.Чувал съм добри отзиви за тях и ще си купя,като взема заплатата тия дни.В едни сини опаковки,няма как да не ги забележите...
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
audiokick написа:skotis написа:А за чистачките от Лукойл...тези за 6-7лв. - ми при мен не ставатВ комплекта има 3 накрайника различни, но нито един не ми съответства... Две приятелчета с МК2 и МК3 си купиха, но за мен не стават... Някой да има такъв проблем?
Вадиш перото и нанизваш на старата.
Става ли така, да няма някаква разлика в перата?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
greda написа:Препоръчвам ти комплект за отпред. Дясната е извита като дъга и събира по добре водата.... Лошото е че е по-скъпичко.
Много е вярно това за дясната....наистина е извита, но само в готовите компекти иначе не е....днес мернах на денсо яки чистачки и май бяха на добра цена КОСЕР ги доставят....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”