Проблем с пълненето на вода в купето.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Проблем с пълненето на вода в купето.

Мнениеот MiroslavStanchev » Съб 08 дек 2007 14:03

Здравейте, колеги стана от доста време забелязвам ,че когато завъли дъжд и от дясно колата се пълни с вода.Добре викам си аз ще погледна дупката която е на калника за отичане на водата,а не да влиза в купето през партното,махнах подкалника дупката зейна викам си сега всичко трябва да е ок,но за съжеление не е. :( Намерих други 2 дупки които пък са на рамата на купето където пише го пише номера,затворих ги със силикон,пак си казвам всичко трябва да е наред вече,но пак не е и съм бесен в момента от дясно доло в крака всякаш съм излял 5 литра вода. Та от къде може да влиза вода. Ще съм ви много благодарен някой от вас ако го е имал тоя проблем и го е отстранил.Търсих в търсачката и там видях,че може да е от кората на врата,но при мен не е от там. :cry:

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Съб 08 дек 2007 14:08

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Съб 08 дек 2007 14:10

Колега имаш ли люк? Ако имаш 90% е от него. Запушват се с времето дренажните тръбички и започва да олива по гредите /най-вече по предните/ и отива направо долу без дефакто да капе от никъде за да го видиш.

MiroslavStanchev
Автомобил:

Мнениеот MiroslavStanchev » Съб 08 дек 2007 14:20

greda Мерси.
slav Шибидах нямам. :(

Накрая ще махна седалката и ще надигна мокета и ще видя какво става ... де*а мама му писна ми от тая вода и като започне да се изпаря мирише на Леш вътре. :)[/b]

Потребителски аватар
greda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greda » Съб 08 дек 2007 14:24

Сори, но не уцелих линка точно към темата в която беше описано всичко възможно за дупки, уплътнения и т.н за Г2....

Имаше много яка такава тема :gruebel - потърси я :idea:

Между другото си виж уплътненията на дясната врата :roll:

MiroslavStanchev
Автомобил:

Мнениеот MiroslavStanchev » Съб 08 дек 2007 16:21

Уплатненията са добре.Надигнах мокета и от доло всичко беше вода.... Май се оказва,че е от парното.Ще я занеса на майстор да я погледнат не ми се занимава. :wink: Мерси все пак за вниманието,поздрави.

Потребителски аватар
mitkoslb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitkoslb » Нед 09 дек 2007 18:36

здравейте и моя голф стана аквариум при мен проблема беше от найлоните на вратите от долната страна найлоните на двете врати бяаха се разлепили и най верояатно от там да е влизала вода . почиcтих местата където беше разлепен найлона и залепих със лепило (хелми) а също бях чел във един форум за оплатняаване на купето срещу външни шумове и направих така, купих подложка за ламинат и залепих върху найлона на вратите същото направих и отзад свалих корите а там няма найлон и залепих от подложката и сега има малко разлика по тихо е в купето :wink: :wink: :wink:

dsd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dsd » Сря 12 дек 2007 21:03

Ако не си ходил все още на майстор, си провери тапите които се намират в най-долната част на купето. По-точно виж отдолу под колата, тези тапи трябва да не се виждат, защото са покрити с едно такова черно...,което предпазва от корозия и удари купето. При мен се беше сцепело точно покрай тапата. Намазах мястото с "Боди" и вече нямам проблеми.
P.S. Преди това пробвах със силикон но, не се получи а, само ограничих пълненето.

ivan4o73
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan4o73 » Чет 13 дек 2007 11:13

колега отдоло на купето точно след праговете имаш гумени тапи наи вероятно ти са скасани

MiroslavStanchev
Автомобил:

Мнениеот MiroslavStanchev » Чет 13 дек 2007 16:06

Колеги 1 месец не бях карал колата поради простата,причина,че ми бяха взели книжката..... От тапите не трябва ли да влиза вода в колата като се движи :?: :?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”