Жегите не се търпят хихи търсих в форума не намерих нищо. Колко пари излиза монтажа на климатик на Голф 2 и дали си заслужава инвестицията и горе доло колко ще се покачи разхода на колата
Е не, отиваш при майстора и той ще ти каже. Предполагам, че ще ти намери той, щото пък за тия пари бива поне да не търсиш ти. Само че слаганите кличматници правели някъв проблем с температурата на двигателя. Един колега с Голф 1.4 тъкмо сега пуснал такава тема. Виж и си прецени.
аз ако трябва при майстор да ходя колега нямаше да пускам тема тук ако е с майстор двойно ще ми излезе.. не съм скаран с ръцете мога да си го монтирам и ел инсталацията да си оправя. При майстор ще се ходи само за пълненето на климатика
Предполагам, че от сеат или по-стара шкода също ще стане, а може би и от ауди. Те нали са ваг-групата А и като гледах един сеат под къпака, все едно гледах голф. Мисля, че имаш избор.
Ми тия дни ще се разходя по моргите ако намеря голф 2 да сваля от него ако не от някоя друга кола ще оглеждам и ако ме пуснат аз да си го сваля най добре после ще е доста лесно да го монтирам на моята кола