агренажен ремък Г4
агренажен ремък Г4
съжалявам,отне ми няколко часа докато намеря как се пише на кирилица.преди седмица взех г4 1.9ТДИ 110к и трябва да сменям ремък и съдинител.би ли могъл някой да ми каже колко пари да си приготвя и какви марки да взема
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:46, променено общо 1 път.
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.:Stef4o:. написа:security_g написа:вземи си bocsh агренаж!!!!! аз съм с такъв и сум много доволен.иначе като цени мога да ти кажа преди 2 год. тогава аз ги сменях - ролки и ремъци към 600 лв а за съединител(всичко по него) 400-500 лв
чел съм също, че Gates и Dayco са добри![]()
Много си прав за ремъците че "Геиц и Даико "са най добрите а за ролките най добри са "Ина" ако греша нека някои ме поправи.
Моя съвет да не си вземаш bocsh темподобен агренаж!!! ментета
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
Един приятел ми прати едно интересно сайтче, за консумативи(и не само - каквито и да е части) в което можете да видите частите, които са най-добрия избор за колата ви...
http://www.autoteile-shopping.de/default.asp?lang=en
.:Stef4o:. написа:Един приятел ми прати едно интересно сайтче, за консумативи(и не само - каквито и да е части) в което можете да видите частите, които са най-добрия избор за колата ви...

евала на тия пичове от autoteile

качили са Tec Doc на сайта си... Жестоки пичове!!!

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гледай сега пич, сменил съм и ангр.ремък с 4 ролки и алтернаторен с неква ролка на обтегач за моя TDI 110 1998г. мотор!!!....водната помпа(100 лева)........с работата около 500лв. всичко!!!..........СЪЕДИНИТЕЛ..:::....Да ти види майстора МАХОВИКА, за да не смениш нещата без него и да има Греда след това.....демпферните пружини са в смотания МАХОВИК и той се разбива и тресе!!!................така .......реших си и този проблем с покупката на нова разработка Съединител...(Маховика е нормален.....демпферните пружини са на феродовия диск,;огледален диск и лагер)......цялото това VALEO закупих с голяма отстъпка.......иначе струва около 700 и нещо лева май!!!!!За работа Майстора(не сервиз ми взе 160) лева ......като ми излезнаха и накрайник на рейка и маншон на каре!!!!!
Това е ти си сметни, а за VALEOTO....бях пуснал и снимки тук във Форума!!!
У С П Е Х ! ! !
Това е ти си сметни, а за VALEOTO....бях пуснал и снимки тук във Форума!!!
У С П Е Х ! ! !