Датчика за температурата на Голф 2 1.8 GL
Датчика за температурата на Голф 2 1.8 GL
Здравейте! Не ми работи датчика за тепмературата срелката на таблото просто не отлепва. От къде може да е проблема? Всички бушони са изправни. 10х предварително!
Значи сега го поогледах. Смених там някакво реле на едно водно съединение дето излиза от блока и се разколнява едната тръба за радиатра другата към водната помпа. На тва водно съединенение има две такива релета едно бяло и едно червено. Аз смених червеното защото бялото го нямаха в магазина и проблема не се реши.
Изобщо не знам кое реле за какво е.... 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 12:59, променено общо 1 път.
- venc_i
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
отзад на таблото има един стабилизатор мисля че беше за 8 волта, но когато той спре да работи мисля че имаше още нещо което също не си вършеше работата по таблото както трябва.
Ако се окаже от него, по магазините това което се продава е с разменени крачета на входа и изхода, трябва само да го обърнеш на 180 градуса и така да го сложиш, ако се стигне до там де
Ако се окаже от него, по магазините това което се продава е с разменени крачета на входа и изхода, трябва само да го обърнеш на 180 градуса и така да го сложиш, ако се стигне до там де
venc_i написа:отзад на таблото има един стабилизатор мисля че беше за 8 волта, но когато той спре да работи мисля че имаше още нещо което също не си вършеше работата по таблото както трябва.
Този стабилизатор къде се намира?

- venc_i
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
изтегли си един pdf от тук и ще го видиш какво представлява
http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=780
а за измерването консултирай се с някой който е на ти с електрониката
А ако купиш от магазина да знаеш че 1-во и 3-то краче са разменени спрямо оригиналния в таблото.
и струва не повече от лев.
Успех
А когато намериш датчика и ако е с едно кабелче, можеш да го замасиш и тогава ако таблото ти е в ред трябва да покаже максимум на водата
А ако купиш от магазина да знаеш че 1-во и 3-то краче са разменени спрямо оригиналния в таблото.
Успех
А когато намериш датчика и ако е с едно кабелче, можеш да го замасиш и тогава ако таблото ти е в ред трябва да покаже максимум на водата
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
venc_i написа:изтегли си един pdf от тук и ще го видиш какво представлява
Успех
Нещото се казва стабилизатор на положително напрежение 7808/ от 12В стабилизира на 8В. Не се мъчи сам да го сменяш намери някой който е на ТИ с електорниката и с поялника.
Не вярвам да е от 7808 той си има и защита по ток и термична защита.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”