Датчик на Хол; Центровка?
- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Датчик на Хол; Центровка?
Вчера беше голям кошмар, пет часа висене на магистралата заради тоя скапан датчик. Добре, че един самоук приятел се усети овреме и ми домъкна едно делко от Сеат. Сглобихме го криво-ляво, но центровката замина и сега ни се тегли, ни се влачи, аванса свири даже и на първа, загрява и гасне на всеки светофар. Кажете едно хубаво място да си направя центровка и да изчистя компа от грешки. Старото делко ще му сложа само нов датчик (65лв в Бош) и трябва да я оправя, че ме е яд да я гледам. Благодаря на всички за отговорите. 

- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 -Astra 1.6 написа:Ами доколкото разбрах те са различни модели. Моя е от по-стария модел за Голф с кабелчета. Цената му в Бош е 65 лв (от приятел го взеха и съм 95% сигурен, че не са ме излъгали). Приятелчето изби стария, разпроби и занити нов (в сервиз тази операция струвала още 50-70 лв?) Та това от мен.
човек ти ме уби!

как така изби, разпроби, занити...

датчика си се продава комплект с плочка и се сваля делкото и се поставя новия културно. какви са тия вандалски операции?
единствено се разпробива избива и занитяа един пин на привода на делкото-ама датчика... stumm

- Golf 3 -Astra 1.6
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:човек ти ме уби!:
как така изби, разпроби, занити...![]()
Screwy
датчика си се продава комплект с плочка и се сваля делкото и се поставя новия културно. какви са тия вандалски операции?
единствено се разпробива избива и занитяа един пин на привода на делкото-ама датчика... stumm
Не съм го правил аз, нито пък съм гледал как се прави. Аз висях като прани гащи на магистралата, а приятелчето дойде от София, свали делкото, върна се до София, домъкна едно старо делко колкото да се прибера и на другия ден оправи моето. Като го питах как го оправи ми обясни това с разпробиването.
- steff_gti
- Автомобил:
- Двигател:
Да де прав си ама с плочката е значително по-скъпичък май(120 лв.)vaskoto1 написа:Golf 3 -Astra 1.6 написа:Ами доколкото разбрах те са различни модели. Моя е от по-стария модел за Голф с кабелчета. Цената му в Бош е 65 лв (от приятел го взеха и съм 95% сигурен, че не са ме излъгали). Приятелчето изби стария, разпроби и занити нов (в сервиз тази операция струвала още 50-70 лв?) Та това от мен.
човек ти ме уби!:
как така изби, разпроби, занити...![]()
Screwy

- Jetta16v
- Автомобил:
- Двигател:
RE:vaskoto1 написа:
Васе, ако си внимателен с разнитването разпробиването и занитването става доста по евтино ВЕРВАИТЕ ми! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”