Как се махаше кората?!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Как се махаше кората?!

Мнениеот Kozunak » Вто 21 юни 2005 14:42

аз съм пълен идиот.лично с двете си ръце преди време си свалях кората на шоферската врата и сега искам да си монтирам едни пищялки и къвто съм идиот съм забравил как ставаше.хахаха не ми се смейте достатъчно се псувам.та въпроса ми е откъде се бъркаше за да се свали?некъде там от копчетата за стъклото помня че беше ама А ДЕ?!?мерси предварително.

Потребителски аватар
Harakiri1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Harakiri1 » Сря 22 юни 2005 13:30

Ако си с Г2 ! Като отвориш вратата - от дясно и от ляво има по два винта. Сваляш капаците на дръжките ,под тях има винтове-развиваш!
Отвърташ бутона за заключване и внимателно издърпваш кората отгоре, от долу е на две кат штипки.

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Сря 22 юни 2005 13:57

А пък ако е Голф 3 кората се сваля, като развиеш двата болта които са на дръжката, развиваш копчето за заключване и започваш внимателно откопчаване на кората от копчетата, които я държат за вратата.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 24 юни 2005 0:26

driver написа:А пък ако е Голф 3 кората се сваля, като развиеш двата болта които са на дръжката, развиваш копчето за заключване и започваш внимателно откопчаване на кората от копчетата, които я държат за вратата.

с голф 3 съм.къде беха тия болтове.неква капачка май се махаше.уфф иначе открити болтове няма. :oops: :cry:

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Пет 24 юни 2005 7:57

Kozunak написа:
driver написа:А пък ако е Голф 3 кората се сваля, като развиеш двата болта които са на дръжката, развиваш копчето за заключване и започваш внимателно откопчаване на кората от копчетата, които я държат за вратата.

с голф 3 съм.къде беха тия болтове.неква капачка май се махаше.уфф иначе открити болтове няма. :oops: :cry:

Маха се капачката на дръжката на вратата и ще ги видиш.

Потребителски аватар
steff_gti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот steff_gti » Пет 24 юни 2005 9:13

Тази на която се намират копчетата за ел. стъклата, лекичко пдпъхваш сотверка и откопчаваш вниматално. После са болтовете.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 25 юни 2005 0:33

мерси много на всички.утре ще го майстора.че искам едни пищялки да монтирам. :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”