Имам луфт в скоростния лост на Голф 3 1.8 моно
Луфта е предимно напред и назад и се случва да не включва 1-ва скорост понякога,както и да хърка на 2-ра.На какво се дължи това,къде се регулира или какво е износено?

Проблем с луфт в скоростния лост
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да се оплача че имам абсолютно същия проблем- луфт и хъркане от 1-ва на 2-ра ако се опитам да сменя на по високи обороти, ако сменям по плавно (т.е. да изчакам да паднат об. не стърже)
За луфта един майстор уж надяна някъв маркуч там ама според мен разликата е минимална. С тая топка оригиналдъ дали ще е по добре?
за Стъргането ако е от синхронизатор това оправя ли се или цялата скоростна...
П.П. Колега надявам се че нямаш нищо против че ползвам темата ти наготово
10х

За луфта един майстор уж надяна някъв маркуч там ама според мен разликата е минимална. С тая топка оригиналдъ дали ще е по добре?
за Стъргането ако е от синхронизатор това оправя ли се или цялата скоростна...
П.П. Колега надявам се че нямаш нищо против че ползвам темата ти наготово
10х
и моя лост се мандахерцаше като луд,смених го въпросния тампон - оправи се точно за около 5 хиляди километра.
след това бавно но сигурно тампона почна да се сговнясва,тъй че смисъл от смяната му няма особена.
а за хъркането - смени си маслото колега,много е вероятно заради това да стържат предавките.
след това бавно но сигурно тампона почна да се сговнясва,тъй че смисъл от смяната му няма особена.
а за хъркането - смени си маслото колега,много е вероятно заради това да стържат предавките.
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- valentino70
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”