Проблем с инсталацията на ГОЛФ3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
vladenceto
Автомобил:
Двигател:

Проблем с инсталацията на ГОЛФ3

Мнениеот vladenceto » Чет 20 дек 2007 17:42

Моля някои да каже за проблема а той е следния:
една сутрин беше капнал акумулатора.След като го заредих при свързването после алармата неуспях да я изключа.Това е едно на ръка но взе нещо да пуши от лостчето за мигачите което ме притесни.Някъде значи нещо нагрява.Откачих клемите на акумулатора и незная какво да правя.Дали не е нещо от бушоните?Моля помогнете

Потребителски аватар
pitbula90
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pitbula90 » Чет 20 дек 2007 18:38

има някъде на късо затова кади

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 20 дек 2007 18:54

Сблъсквал съм се с този проблем. Има една пластинка която при пускането на мигача дава контакт. Там при натоварване се разтапя пластмасата и пластинката неможе да направи пълния си ход при което дава на късо и започва да пуши :roll: Като се получи това на ръчката на един приятел, разглобихме механизма, с едно ножче зачистихме разтопената пластмаса за да може да се движи свободно пластинката и всичко се оправи :wink:

svetlio p_GT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот svetlio p_GT » Чет 20 дек 2007 19:26

Преди време бях махал акумулатора при активирана аларма.След поставянето му и моята аларма пищеше и имах проблеми с нея.Като отидох при алармаджията той ми каза да не махам клемата на акумулатора като е активирана алармата,защото се получавало преизкряване и се променяла големината на тока и стандартните настройки се възвърнали.Дано съм бил полезен :D

vladenceto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladenceto » Пет 21 дек 2007 11:56

Благодаря ви колеги.Засега проверих само бушоните и се оказаха видимо здрави(нямаха нагар)Ще проверя лостчето за мигачите и ще пиша пак.
Дано да е само това !!

Потребителски аватар
tear_drop_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tear_drop_ » Пет 21 дек 2007 16:23

Понеже не мисля да правя нова тема за моя въпрес реших да го включа към тази :) Та проблема е, че тази сутрин, като тръгнах да отключвам колата (Г3 с централно без аларма) всички врати се отключиха, тръгвам аз да си отварям шоферската врата и неще пробвам дясната предна врата - тя се отвори след 2-3 минути. (Когато дърпам лостчето-този път вътре на вратата-преди да я отворя даваше пълен свободен ход ) Задните две врати се отвориха без проблем. :shock Влязох, запалих, давах на контакт - всякак всичко си бачкаше, ел. стъклата и те без проблем. Най- накрая след 5 минутно въртене предната лява врата се отвори. То не беше :censored: не бе чудо, толкоз майки..... минах тая сутрин че чак ма фаща срам кат са сетя
покрай тея врати. Та от какво може да е това - според мен е или ит централното или нещо е замръзнало. Благодаря предварително. :roll:

Потребителски аватар
tear_drop_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tear_drop_ » Пет 21 дек 2007 16:29

Колеги МНОГО се извинявам, ама то да си сляп не е лесно :banghead: Ще чакам вашите съвети в темата "Голф3 - проблем с предна лява врата" :oops:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”