Моля някои да каже за проблема а той е следния:
една сутрин беше капнал акумулатора.След като го заредих при свързването после алармата неуспях да я изключа.Това е едно на ръка но взе нещо да пуши от лостчето за мигачите което ме притесни.Някъде значи нещо нагрява.Откачих клемите на акумулатора и незная какво да правя.Дали не е нещо от бушоните?Моля помогнете

Проблем с инсталацията на ГОЛФ3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Сблъсквал съм се с този проблем. Има една пластинка която при пускането на мигача дава контакт. Там при натоварване се разтапя пластмасата и пластинката неможе да направи пълния си ход при което дава на късо и започва да пуши
Като се получи това на ръчката на един приятел, разглобихме механизма, с едно ножче зачистихме разтопената пластмаса за да може да се движи свободно пластинката и всичко се оправи 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди време бях махал акумулатора при активирана аларма.След поставянето му и моята аларма пищеше и имах проблеми с нея.Като отидох при алармаджията той ми каза да не махам клемата на акумулатора като е активирана алармата,защото се получавало преизкряване и се променяла големината на тока и стандартните настройки се възвърнали.Дано съм бил полезен 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- tear_drop_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Понеже не мисля да правя нова тема за моя въпрес реших да го включа към тази
Та проблема е, че тази сутрин, като тръгнах да отключвам колата (Г3 с централно без аларма) всички врати се отключиха, тръгвам аз да си отварям шоферската врата и неще пробвам дясната предна врата - тя се отвори след 2-3 минути. (Когато дърпам лостчето-този път вътре на вратата-преди да я отворя даваше пълен свободен ход ) Задните две врати се отвориха без проблем.
Влязох, запалих, давах на контакт - всякак всичко си бачкаше, ел. стъклата и те без проблем. Най- накрая след 5 минутно въртене предната лява врата се отвори. То не беше
не бе чудо, толкоз майки..... минах тая сутрин че чак ма фаща срам кат са сетя
покрай тея врати. Та от какво може да е това - според мен е или ит централното или нещо е замръзнало. Благодаря предварително.

покрай тея врати. Та от какво може да е това - според мен е или ит централното или нещо е замръзнало. Благодаря предварително.

- tear_drop_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”