Golf 3 1.4 mi проблем с оборотите

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Golf3_1.4mi
Автомобил:
Двигател:

Golf 3 1.4 mi проблем с оборотите

Мнениеот Golf3_1.4mi » Сря 19 дек 2007 16:37

Колеги, имам следния проблем:
1.Колата ми е Голф 3 с мотор1,4 моноинжекция. когато язапаля и е студена работи добре, но като вдигне към 50 градоса оборотите падат и гасне.Още по-бързо изгасва когато пусна ел. консуматори.Карах я на компютърна диагностика и ми казаха,че е от датчика на делкото- съответно ми го смениха този датчик, но колата продължава да гасне.Някой можели да ми даде информация от какво може да е?

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Сря 19 дек 2007 16:53

Провери кабелите,дистп капачка,свещи,бобина може да помогне

Потребителски аватар
Damian01
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Damian01 » Сря 19 дек 2007 17:10

колега, това което мога да те посъветвам е да отидеш във възможно най-добрия сервиз за диагностика и там да си провериш колата, не ходи при случайни майстори! аз вчера направих диагностика, защото и на мен ми падаха оборотите на загряла кола и като пусна ел. консуматори ( с тази разлика че на мен не ми е гаснала никога), като проверих по всички форуми и от всякакви източници кои са най-добрите сервизи тук във варна и ми оправиха проблема. може да ти вземат по-скъпо, но със сигурност ще ти оправят колата, не може ако наистина е качествен сервиза да не се разбере какъв е проблема и съответно да се оправи.
не пипай нищо по колата и не сменяй преди да си я проверил в най-добрия сервиз.

Потребителски аватар
KING-T
Автомобил: VW Bora TDI 90кс
Двигател: AGR 2000г

Мнениеот KING-T » Съб 22 дек 2007 0:36

Damian01 написа:

колега, това което мога да те посъветвам е да отидеш във възможно най-добрия сервиз за диагностика и там да си провериш колата, не ходи при случайни майстори! аз вчера направих диагностика, защото и на мен ми падаха оборотите на загряла кола и като пусна ел. консуматори ( с тази разлика че на мен не ми е гаснала никога), като проверих по всички форуми и от всякакви източници кои са най-добрите сервизи тук във варна и ми оправиха проблема. може да ти вземат по-скъпо, но със сигурност ще ти оправят колата, не може ако наистина е качествен сервиза да не се разбере какъв е проблема и съответно да се оправи.
не пипай нищо по колата и не сменяй преди да си я проверил в най-добрия сервиз.

Колега сподели как са ти разрешили този проблем и каква е причината да падат оборотите при пускането на ел.консуматори

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”