Изкривих си 2те от джантите ( алумиеви бяха ). Сега да питам:)
Кви железни да си зема ( то 14" трябва да са май, но не знам има ли друго което се гледа ). И също какъв размер гуми да сложа? Че си хареасах 2 модела на мишелин, единия за 135 броя, другия за 170. Точните модели не помня, но разликата между тези двата е в външния диаметър. ( въпросът за кви гуми е относно външния диаметър, но ако някои препоръча хубави гуми на хубава цена е добре дошло;) )
И идеи ако можете да ми дадете от каде да си взема желазни джанти ...
На тези ремонта ще им е 150лв двете...
Едната е с отцепен на 2 места борд, по 10см цепката, отвътре и отвън една. Казаха ми че съм късметлия че не ми е паднала някаде гумата:))
И също грозно ли е много ако си с 2 желязни и 2 ляти джанти? Който има някакви други идеи как да опрая положението да казва:)
Желязни джанти? и размер?
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
:)
Ами аз много не разбирам:) Кажете моделче и цена и от каде да го взема:) Тази отстъпка е много блазнеща:)
А какво е общото мнение за пирели:) ?
А какво е общото мнение за пирели:) ?
- syncrony_x
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Желязни джанти? и размер?
brum написа:Изкривих си 2те от джантите ( алумиеви бяха ). Сега да питам:)
Кви железни да си зема ( то 14" трябва да са май, но не знам има ли друго което се гледа ). И също какъв размер гуми да сложа? Че си хареасах 2 модела на мишелин, единия за 135 броя, другия за 170. Точните модели не помня, но разликата между тези двата е в външния диаметър. ( въпросът за кви гуми е относно външния диаметър, но ако някои препоръча хубави гуми на хубава цена е добре дошло;) )
И идеи ако можете да ми дадете от каде да си взема желазни джанти ...
На тези ремонта ще им е 150лв двете...
Едната е с отцепен на 2 места борд, по 10см цепката, отвътре и отвън една. Казаха ми че съм късметлия че не ми е паднала някаде гумата:))
И също грозно ли е много ако си с 2 желязни и 2 ляти джанти? Който има някакви други идеи как да опрая положението да казва:)
Най - добре , ако ти се дават малко пове4е пари4ки си вземи 4 железни 14 цола и ги карай през зимата със зимни гуми и си допълни комплекта на алуминиевите за да ги плзваш с летни гуми през лятото.
Така се инжестират малко пове4е пари , но в дулгосрочен план излиза по ежтино и практично , стига да ги сменяваш съобразно смяната на сезоните...
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
То пари ще се дават:) ДОСТА! 150лв за двете джанти да ми ги изправят. А за гуми ще трябва също, и се чудя дали да не направя така:
Тия джанти сегашните ги зарязвам за нататака като доиде време за зимни гуми. Слагам сега 4 железни, за 205 гуми, и си земам 4 летни гуми пирели. Кофтито е че ако остана с сегашните джанти ще трябва да сложа гуми 185, а искам нещо по широчко:)
Още не съм решил точно какво да правя. Каква ще е разликата от по широките гуми? ( освен стабилност )?
И голф3 с какъв размер гуми си върви стандартно? имам предвид 2то чисълце, дето при мен сега е 60.
Тия джанти сегашните ги зарязвам за нататака като доиде време за зимни гуми. Слагам сега 4 железни, за 205 гуми, и си земам 4 летни гуми пирели. Кофтито е че ако остана с сегашните джанти ще трябва да сложа гуми 185, а искам нещо по широчко:)
Още не съм решил точно какво да правя. Каква ще е разликата от по широките гуми? ( освен стабилност )?
И голф3 с какъв размер гуми си върви стандартно? имам предвид 2то чисълце, дето при мен сега е 60.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”