Стържене при висока скорост - Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Mal
Автомобил:
Двигател:

Стържене при висока скорост - Голф 3

Мнениеот Mal » Чет 23 юни 2005 15:56

Значи случаят е следния. Тръгвам аз преди няколко дена по магистрала тракия и като стъпих на Цариградско и вдигнах над 80 км/ час и започна да се чува едно стържене. Прилича ми на разбит лагер, ама не знам какво е. Мина се не мина някой друг километър и всички токове изчезнаха и се получи закъсване на магистралата. Та от там пътна помощ и въобще екшън. в сервиза смениха 2 лагера на алтернатора(така ми казаха) и колата си тръгна като хората, обаче пак я тествах на цариградско и над 80км/час се чува същото стържене. Гледаха предница - казват сичко е ОК. Сега в събота ще ходя при един друг майстор. Попринип е слаган допълнително климатик и вследтвие на това там на ремъка на алернатора е закачен и той, т.е. още една ролка. Майстора вика, че ролките не виели. Аз попринцип съм чувал шум от ролка - доста яко свири, а това е стържене при висока скорост, а при фурсиране на място като че ли го няма. Та, отплеснах се де. Ама понеже майче случая отива на мистерия дайте някакъв акъл. Може ли нещо водна помпа да заминава или де да знам какво. А... забравих. Малко разхлабиха ремъка, ама няма ефект

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 23 юни 2005 17:17

а.......хмммммммм.......и в кой град се случва това колега?
поленцето ти е в профила и се казва "местожителство" обърни му малко внимание моля... :roll: :wink:

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Чет 23 юни 2005 18:21

Аз също имах бая време едно странно стържене само в движение и се оказа че ламарината зад спирачния диск ми изгнила, изкривила се и опира в диска...
Ваското я грабна с могъщите си лапи челични, отскубна я и я даде на вторични суровини mhihi

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пет 24 юни 2005 12:51

vaskoto1 написа:а.......хмммммммм.......и в кой град се случва това колега?
поленцето ти е в профила и се казва "местожителство" обърни му малко внимание моля... :roll: :wink:

СОФИЯ. Обнових профила. Гледам сега е станало задължително.Явно преди не е било :D

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пет 24 юни 2005 20:06

мдаммм заповядай на срещата в неделя-с удоволствие ще се запознаем и ще ми покажеш какво и къде го сърби твоя хубавец...mhihi
а па дано мога да помогна... :roll:

Потребителски аватар
popeye
Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
Двигател: AMX 193hp 2771cc
Контакти:

Мнениеот popeye » Пет 24 юни 2005 23:05

а има ли разлика ако си на 4-та

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”