Стържене при висока скорост - Голф 3
Стържене при висока скорост - Голф 3
Значи случаят е следния. Тръгвам аз преди няколко дена по магистрала тракия и като стъпих на Цариградско и вдигнах над 80 км/ час и започна да се чува едно стържене. Прилича ми на разбит лагер, ама не знам какво е. Мина се не мина някой друг километър и всички токове изчезнаха и се получи закъсване на магистралата. Та от там пътна помощ и въобще екшън. в сервиза смениха 2 лагера на алтернатора(така ми казаха) и колата си тръгна като хората, обаче пак я тествах на цариградско и над 80км/час се чува същото стържене. Гледаха предница - казват сичко е ОК. Сега в събота ще ходя при един друг майстор. Попринип е слаган допълнително климатик и вследтвие на това там на ремъка на алернатора е закачен и той, т.е. още една ролка. Майстора вика, че ролките не виели. Аз попринцип съм чувал шум от ролка - доста яко свири, а това е стържене при висока скорост, а при фурсиране на място като че ли го няма. Та, отплеснах се де. Ама понеже майче случая отива на мистерия дайте някакъв акъл. Може ли нещо водна помпа да заминава или де да знам какво. А... забравих. Малко разхлабиха ремъка, ама няма ефект
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”