Повдигачи за Голф 4
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Повдигачи за Голф 4
Един повдигач ми чука, но трябва ли да сменя всички?Мотора ми е AHF - същите ли са като на бензинов ABS?И има ли смисъл да сипвам някви добавки и да чакам да спре да чука?
Re: Повдигачи за Голф 4
luciano написа:Един повдигач ми чука, но трябва ли да сменя всички?Мотора ми е AHF - същите ли са като на бензинов ABS?И има ли смисъл да сипвам някви добавки и да чакам да спре да чука?
А дали е повдигач?
На един познат пасата с АБС двигател се разчука. Майсторите му казаха, че един повдигач чука. Пича реши, че го е дразнело тракането, купи повдигачи и остави колата за подмяна. Отвориха двигателя и се оказа, че тракането е от клапан. Припаснаха го и сега пича си има нов комплект повдигачи за които е дал 140лв.
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Моя съвет е да не си сменяш повдигачите защото оригиналните са си оригинални и нямат нищо общо с ментаците по магазините ,аз така преди време ги смених уж ИНА бяха изкараха ме 30х км. и част от тях блокираха.Добре че си пазех старите и си ги смених и си е наред.Най-вероятно не си попаднал на хубаво масло послушай ме приятелю за немска кола само немско масло аз карам с Адинол и съм доволен дори вече 5 смяна съм с него ,Арала и той е много добър ,но е скъп към 17л./литр. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”