Здравейте нов съм тук и имам малък проблем!!! Случва ми се когато запаля, колата не подържа обороти и гасне понякога пали нормално чак от 2-3ия път. Имам и слаб акумолатор, моля кайете какъв може да е проблема. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
mod edit: vasstop
пише се лаМБДа сонда

Свещи или Ламбда Сонда ГОЛФ 4 1.6 16В
- SpeedDemon
- Автомобил:
- Двигател:
- SpeedDemon
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм много запознат с по новите технологии по колите какво ще рече това!!! До последно карах КИА Сепиа но нямаше части за нея, та тя няма6е толкова не6та колкото ГОЛФ 4joker написа:Проблемът ще ти го каже точно само декодера на Елкона....според мен не експериментирай ....може да ти коства дости ненужни разходи..
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Компютърът на колата ти записва съответните грешки в управлението на горивоподаването и искрообразуването...сиреч на целия процес по регулиране на работата на ДВг.....копмютърът на "Елкона" има софтуер(дано има) разчитащ кодовете на тези грешки и накрая ти дава резултата какво точно е нарушено по управлението.......при толкова "електроника" в колата ти сам трудно ще налучкаш проблема...
- SpeedDemon
- Автомобил:
- Двигател:
Да но .........
Вече ходих във VW сервиза платих 24лв за дами кажат че няма никакви проблеми и изчистване на грешки. И след това пак същтия проблем.... Казаха че "имало няколко малки грешки и би трябвало вече да не прави проблем"
- SpeedDemon
- Автомобил:
- Двигател:
ГОЛФ
Моля ако знаете сериозен човек които мойе да ми погледне компа на колата кажете ? Благодаря предварително 

- divacheto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ГОЛФ
SpeedDemon написа:Моля ако знаете сериозен човек които мойе да ми погледне компа на колата кажете ? Благодаря предварително
Мини до бай Пинте ако не е зает и е в час с тези неща да ти погледне колата
ако не търси Дари буцата и ако той е в час със твойте съмнения !
Предполагам че знаеш къде живеят ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”