На предна лява гума съм с 4 болта вместо 5, понеже някой се е завивал накриво и е заминала резбата. Болта е секретен и се търкаля в багажника, и се чудя дали така да си карам или сменям главината? В работа и цена как се изразяват нещата, има ли запознат?
Ще трябва повдигач в сервиз май, а на полеви условия дали ще стане?

Заминала е резбата на болта за джантите
Re: Заминала е резбата на болта за джантите
nadasdi написа:На предна лява гума съм с 4 болта вместо 5, понеже някой се е завивал накриво и е заминала резбата. Болта е секретен и се търкаля в багажника, и се чудя дали така да си карам или сменям главината? В работа и цена как се изразяват нещата, има ли запознат?
Ще трябва повдигач в сервиз май, а на полеви условия дали ще стане?
Като се познаваме смятам че сам няма да се справиш, за да смениш "главината" трябва да се разглобят досат неща .. а ти нямаш такъв инструмент, смятам че най доре е да отидеш при оторизирани лица

За цена незнам .. но пък мога да ти кажа че ще бъде в долари

- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
nadasdi написа:На предна лява гума съм с 4 болта вместо 5, понеже някой се е завивал накриво и е заминала резбата.
Братле имах същия проблем , но го разреших бързо като отидох при един стругар който с един медчик наряза помазаната резба и всичко си дойде на мястото , а за пари взе ми два кинта

- dan40
- Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
- Двигател:
Лъвчо написа:nadasdi написа:На предна лява гума съм с 4 болта вместо 5, понеже някой се е завивал накриво и е заминала резбата.
Братле имах същия проблем , но го разреших бързо като отидох при един стругар който с един медчик наряза помазаната резба и всичко си дойде на мястото , а за пари взе ми два кинта
Пич , я дай малко повече инфо , че и аз го имам този проблем , да отида и да го реша веднъж за винаги
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
dan40 написа:Лъвчо написа:nadasdi написа:На предна лява гума съм с 4 болта вместо 5, понеже някой се е завивал накриво и е заминала резбата.
Пич , я дай малко повече инфо , че и аз го имам този проблем , да отида и да го реша веднъж за винаги
Абе пичове човек да не сгреши у тоо форум бре

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”