За голф 3 откъде да си взема кунсумативи

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
dimitarpachev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

За голф 3 откъде да си взема кунсумативи

Мнениеот dimitarpachev » Пет 21 дек 2007 18:08

Понеже долната ми тема беше заключенаи никой нямаше шанс да ми отговори.Препоръчайте ми магазин откъдето да си купя:масло,филтри,ангранажен ремък,предни накладки,водна помпа и къде да си ги сменя.Търси такава тема ама не намерих,нямам врема да прочета целия форум,затова ако може някой да помогне.Отностно модератора,точно такава тема няма,поне аз не намирам.Затова,ако искаш изтрий и тази тема.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Re: За голф 3 откъде да си взема кунсумативи

Мнениеот vaskoto1 » Пет 21 дек 2007 20:22

dimitarpachev написа:аз съм нов.нямам време да изчета целия форум.

тука сме 16 000 човека регистрирани-някой да ти е на тебе с нещо длъжен? цял форум сега да се юрне да ти събира инфо щото видиш ли ти нямаш време. а аз имам... той също... ние сме тука на заплата и обслужваме интересите на новопостъпилите.

dimitarpachev написа:отношението ви към новодошлите във вашия форум.

има написани правила пич-ти да не си нещо по специален та толкова народ могат да ги спазват а ти да не можеш?

предлагам да се чукнеш малко по главата и да спреш да подскачаш. никой не е длъжен да седи и да те търпи-затва са тия като мене-да ти показват къде си сгрешил. ама нещо не личи да се имаш за сгрешил на първо място.

тука е така-ако не те кефи-проблема е твой!
ако трябва и тая ще заключа.

Всички теми които не отговарят на правилата ще бъдат премествани, заключвани и изтривани. Забранява се пускането на теми, в които се иска обяснение от модератор или администратор за заключване, преместване или изтриване на тема или мнение. Такива въпроси се задават чрез Л.С.

изобщо няма да ти навреди ако прочетеш правилата-ако не го направиш ще ти навреди...

dimitarpachev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dimitarpachev » Съб 22 дек 2007 15:12

Мисля,че в темата която пуснах,се извиних.не съм искал обяснение от никой,още помалко от вас"колега".Не виждам да съм нарошил правилата,изключае заглавието.Първо не подскачам,а изразявам мнение.Второ,ако не ти изнаса мнението за вас го изтрийте,както го направих те и готово.И трето аз не карам никой на сила да ми пише,ако го направи някой да ми помогне ще съм му благодарен и толкова.Както виждам ти се заяждаш с новодошлите,не аз.Карай го по спокойно,не е добре за нервите.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 22 дек 2007 17:18

Аз ти предлагам да си вземеш консумативите от Илиев Авточасти или както им е новото име - И-КАРС.
Вносител са на ремъци Дайко - да си вземеш комплект с ролките,филтри - Текнеко,водна помпа - Бугатти,части по окачването Фрап.По мои наблюдения всичко,което продават е качествено,така че ако искаш обърни се към тях.Имат магазин на Симеон.
Това не е реклама,а просто предложение.

dimitarpachev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dimitarpachev » Съб 22 дек 2007 19:17

Благодаря,колега.Радвам се,че поне някой ми написа нещо което ме интересува.Без да ме критикува.Поздрави.

Потребителски аватар
valentino70
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valentino70 » Нед 23 дек 2007 16:18

Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
valentino70
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valentino70 » Нед 23 дек 2007 16:20

Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
mod edit: vaskoto1

dimitarpachev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dimitarpachev » Нед 23 дек 2007 22:30

Благодаря колега,всичко смених днес при един майстор в овча купел.Ако има нещо за напред ще те имам в предвид.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”