Голф 3 1.4 ДОБРЕ ЛИ Е?
Голф 3 1.4 ДОБРЕ ЛИ Е?
Искам да си купя тройка,двуврата,1.4.Разбрах,ке били слаби 1.4.Вярно ли е и колко харки. 

Re: Голф 3 1.4 ДОБРЕ ЛИ Е?
obituary написа:Искам да си купя тройка,двуврата,1.4.Разбрах,ке били слаби 1.4.Вярно ли е и колко харки.
Аз карам такава 3-ка и да ти кажа ми се вижда слабичко 1.4-54 коня, но го сравнявам с другата машинка която карам , а тя е 145 коня

Иначе си върви колицата - за градско става, а колко харчи незнам, не засичам такива неща, сипвам и карам

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам венто 1.8ААМ - 75кс и ми се струва слабичко та мисля да го сменявам 1.6 - 101кс. или в краен случай 90кс..
1.4 е малко слабичко ако си в града и го ползваш за придвижване става, по-добре е от градския транспорт. Много малка е разликата в разхода на гориво спрямо по-големите мотори. Ако искаш по-малък разход си вземи Поло или Лупо
:
1.4 е малко слабичко ако си в града и го ползваш за придвижване става, по-добре е от градския транспорт. Много малка е разликата в разхода на гориво спрямо по-големите мотори. Ако искаш по-малък разход си вземи Поло или Лупо

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf_GL
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: ADR 2000
- Контакти:
И аз карам такава и е 44кW/60 к.с.
За сега съм много доволен за градски условия е супер.
За разхода е много относително (зависи основно от шофьора) но при мен ми дава 7/100 градско.
А дали си заслужава все пак зависи от самата кола, двигател, външен вид, окачване и т.н.
П.П. Колежката наистина е права има два модела: 40кW/55к.с. и 44kW/60к.с.
За сега съм много доволен за градски условия е супер.
За разхода е много относително (зависи основно от шофьора) но при мен ми дава 7/100 градско.
А дали си заслужава все пак зависи от самата кола, двигател, външен вид, окачване и т.н.
Golf_GL написа:...............
Знам, че наистина съм права защото аз карам 40kw/54к.с., които са по-рядко срещани и в КАТ ми костваше доста обяснения и тн......., защото по митнически декларации и документите са си дадени тези параметри и се прави тази модификациа предимно за Италия
- IVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хора не се излагайте колата по каталог гори 8.3/100 градско! Сигурен съм в това защото моя Голф (1.4Ми 44kW) дойде от Италия със сервизна книжка и едно "ръководство" за експолоатация според което разхода при 90Km/h e 5.7 ; 120 Km/h 7.6 i gradsko 8.3! Засичал съм моята извънградско при поддържани 110km/h (3000rpm според оборотомера) и даде разход 6.3!
За максималната скорост,съм я изпъвал до 170 и мисля че можеше и още!
За максималната скорост,съм я изпъвал до 170 и мисля че можеше и още!
А дърпа ли брат 1.4?Има ли някаква инжекция по двигателя.Тук пичовете и една мацка пишат,че има два вида 1.4?
Аз как да разбера коя каква е?Гледах една двуврата със ел.стъкла,ел.огледала,централно,халогени,обортомер,1.4,94 година,модела и беше ДЖИ ЕЛ,а една друга без никакви такива неща.От какво зависи всичко това,тези екстри?
Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy
Аз как да разбера коя каква е?Гледах една двуврата със ел.стъкла,ел.огледала,централно,халогени,обортомер,1.4,94 година,модела и беше ДЖИ ЕЛ,а една друга без никакви такива неща.От какво зависи всичко това,тези екстри?
Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”