Здравейте имам малък проблем със едната врата на Голф 4.
Дясната предна врата когато се отвори, понякога не отчита че е отворена и не светкат лампите в колата,
много рядко светкат, интересувам се някой дали знае каде се намира този датчик който отчита че вратата е отворена, и дали може да ми помогне.
Обикновенно на повечето коли това представлява едно бутонче което се натиска но тук гледах но не го намерих.
Голф 4 Къде се намира датчикът на вратите ?
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
junakov написа:намира се в прага има цепка а на вратата има "пи6ка" дето стар4и
security_g написа:Точно тая пъпка беше прецакана ама ми го направиха
Един от вас говори наизуст а другия цитира по преживяно но невидяно ,но и двамата сте в грешка

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Доскоро и аз не знаех, но като ми се повреди разбрах. Ами по това което ми обясни майстора разбрах че се намира в самата брава на автомобила и е много трудно са де поправи и за да не давам повечко пари може да се изведе на външен бутон както е при по-старите коли. Мен не ми работят на 2-те предни врати.
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:junakov написа:намира се в прага има цепка а на вратата има "пи6ка" дето стар4иsecurity_g написа:Точно тая пъпка беше прецакана ама ми го направиха
Един от вас говори наизуст а другия цитира по преживяно но невидяно ,но и двамата сте в грешкаИма една камара теми по въпроса колега SASHOBGBG и ако си направиш труда да ползваш търсачката ще научиш всичко за този фабричен бъг на нашите коли !
колега мерси за инфото , значи мен са ме хварлили по варбите но явно маистора не е разбирал
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
SASHOBGBG написа:Здравейте отново мерси за това което ми казахте наистина ми помогнахте доста. И един приятел ми каза, че може да е във бравата но аз се зачудих много и реших да попитам преди това. Мерси много сега обаче ако ми кажете колко струва поправката на това нещо, някой дали има представа ?
Наистина е във бравата не ПИПАЙ а върви на сервиз в нея са вградени и машинката за централното и ключета за заводската аларма

- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”