Голф-а ми бръмчи по странен начин! Помогнете ми!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф-а ми бръмчи по странен начин! Помогнете ми!
От вчера Голф-а ми (4-ка, 1998 г.) започна да бръмчи по странен начин...чува се на моменти тракане. От какво според вас може да бъде???
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Голф-а ми бръмчи по странен начин! Помогнете ми!
england_fen написа:От вчера Голф-а ми (4-ка, 1998 г.) започна да бръмчи по странен начин...чува се на моменти тракане. От какво според вас може да бъде???
- И мислиш че както си го описал ще ти помогне някой

-
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ , lud li si?
Patuvah na dalag pat i mi svetna lampata na masloto...premigva6e...vednaga sprqh...masloto mi e na MAX...predi 2000 km go smenqh...ne e mradnalo...vse taka si stoi...stranna rabota! Sled 10-ina min zapalih kolata i lampata ne svete6e...no kato minah 10-ina kilometra i pak svetna...a kolata ne be6e zagrqla...po4ti na 90 gradusa si stoe6e...ne znam ot kakvo moje da e...
Patuvah na dalag pat i mi svetna lampata na masloto...premigva6e...vednaga sprqh...masloto mi e na MAX...predi 2000 km go smenqh...ne e mradnalo...vse taka si stoi...stranna rabota! Sled 10-ina min zapalih kolata i lampata ne svete6e...no kato minah 10-ina kilometra i pak svetna...a kolata ne be6e zagrqla...po4ti na 90 gradusa si stoe6e...ne znam ot kakvo moje da e...
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
brabus написа:Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст
Като гледам първия пост имаш кирилица колега, така че я ползвай

А на мен лампата за маслото ми светеше цяло лято миналата година, и датчиците смених и налягане на маслото мерих и какво ли не още

-
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:england_fen написа:сигурно ще трябва да купувам нова маслена помпа, нали?Абе колега иди да ти премерят налягането на маслото преди да мислиш за помпи
Като идея - може и от дефектен маслен филтър да е.
утре сутринта отивам...дано не е нещо фатално...ако мина само с маслен филтър ще е добре!
-
- Автомобил:
- Двигател:
jetttlii написа:brabus написа:Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст
Като гледам първия пост имаш кирилица колега, така че я ползвай![]()
А на мен лампата за маслото ми светеше цяло лято миналата година, и датчиците смених и налягане на маслото мерих и какво ли не още, но в един слънчев ден се заканих, че отивам на жичкаджия и тя зе че се уплаши и изгасна...
Сори, че не писах на кирилица във втория си пост!
иначе при теб промени ли се звука на двигателя?...или само си светеше лампата...и както казваш ти жичкаджията я е оправил...значи проблема ти е бил в електрониката.
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
england_fen написа:jetttlii написа:brabus написа:Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст
Като гледам първия пост имаш кирилица колега, така че я ползвай![]()
А на мен лампата за маслото ми светеше цяло лято миналата година, и датчиците смених и налягане на маслото мерих и какво ли не още, но в един слънчев ден се заканих, че отивам на жичкаджия и тя зе че се уплаши и изгасна...
Сори, че не писах на кирилица във втория си пост!
иначе при теб промени ли се звука на двигателя?...или само си светеше лампата...и както казваш ти жичкаджията я е оправил...значи проблема ти е бил в електрониката.
Да в ел. инсталацията беше, но премери налягането и то ще си покаже

-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”