тече ми радиатора
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
тече ми радиатора
Приятели кажете колко ще ми струва нов радиатор или евентуален ремонт.
- svetoslav_sp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, не знам дали ще помогна, но преди две години също имах лех теч от радиатора, ходих до майстор и той ми препоръча течна прибавка, която купих от OMV, вече втора година нямам никакъв теч, а също и парното в колата ми е отлично. Същата прибавка ползваха и други мои колеги и им реши проблема, немска е но трябва да мина утре през OMV и да проверя марката ако те интересува. Весело посрещане на Нова Година с пожелание за много здраве и късмет!
- divacheto
- Автомобил:
- Двигател:
Доста зор е там
( Преди малко разглобих цялятя предна час и се оказа че пред радиатора е поставен радиатора за климатроника и бихте ли ми казали какво трябва да направя сега....... )
Отвиваш леко, и гледаш да е на нивото на което е, НЕ го накланяй много да не изпусне някоя връзка. Леко го поваждаш и със нещо го закачаш да е на същото ниво ( може и със Тел ). след което отвиваш, (вързан е с 4 болчета от към двигателя) радиатора на охладителната система и бързичко го изваждаш, слагаш новия и всичко по обратния ред нанизваш.
Само внимавай с този на климата !
Това съм го правил 5 пъти вече и ми е ясно за каво става на дума.
Препоръчвам ти нов около 100 - 120 лв. но ако намериш и по евтин си е направо Супер , но Не взимай втора употреба там колкото и да ти казват че има гаранция виж от къде изгрева слънцето.
А ако има кой да ти залепи твоя пробвай може да минеш със 20 кинта
А за течностите за запушване рискуваш нов + промивка на цялата система и ще ти излезне около 200 лв.
Успех !!!
Щаслива Нова година !!!
Отвиваш леко, и гледаш да е на нивото на което е, НЕ го накланяй много да не изпусне някоя връзка. Леко го поваждаш и със нещо го закачаш да е на същото ниво ( може и със Тел ). след което отвиваш, (вързан е с 4 болчета от към двигателя) радиатора на охладителната система и бързичко го изваждаш, слагаш новия и всичко по обратния ред нанизваш.
Само внимавай с този на климата !
Това съм го правил 5 пъти вече и ми е ясно за каво става на дума.
Препоръчвам ти нов около 100 - 120 лв. но ако намериш и по евтин си е направо Супер , но Не взимай втора употреба там колкото и да ти казват че има гаранция виж от къде изгрева слънцето.
А ако има кой да ти залепи твоя пробвай може да минеш със 20 кинта
А за течностите за запушване рискуваш нов + промивка на цялата система и ще ти излезне около 200 лв.
Успех !!!
Щаслива Нова година !!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”