проблеми с елетрониката-нереално
- Kalata_Rock
- Автомобил:
- Двигател:
проблеми с елетрониката-нереално
колеги мисля преди да ходя на някой сервиз да се обърна кум вас с надеждата че ще ми препоръчате някои които наистина разбира и няма да ме метне с парите... ! та да си доида на темата-като си купих колата(голф 3,1992) нещо ми беше преебано таблотооо...ок карах така без да ми свети таблото,и без тва не карам много вечер.Но напоследък започнаха едни много странни неща да се случват-пример:натискам лоста за чистачките към мен(да почнат да мият предното стъкло само,но уви вода не пръска(а има) и се включва незнайно защо и задната чиатачка?!?! други примери-от време на време почнаха да ми се включват аварииките без причина,от няколко дена като дам мигач и като натисна спирачка спира да мига-и мигач и авариики,изобщо всякакви подобни неща,даже някои път не ми се изключва двигателя като врътна ключа...помогнете
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема ти е в електротехниката, а не в електрониката (опазил господ).Но е много комплексен, явно има няколко дефекта, от които може би най -простия е изгорели крушки на таблото, ако ги прави перманентно иди на жичкаджия , при положение че не се чувстваш сигурен в ел. уменията си.Огледай всички предпазители и буксите зад тях, има вероятност за бъгната аларма ако е монтирана(това с мигачи и аварийки), или просто лош контакт в някоя "маса"
- seski
- Автомобил:
- Двигател:
Относно проблема с чистачката и на мен ми се случва същото нещо като дръпна лоста за чистачките към мен да измия стъклото ми се задействаше задната и се оказа,че се е счупила една от пластинките(за пръскалките) на лостчето и като бутна лоста към мен и докосва и пластината за задната чистачка.Оправих се с нова ръчка за чистачките ,мисля,че струваше към30 лева(безMFA),само че моя Голф е двойка,но не мисля,че за твоя ще е по-скъпо.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”