спряха фаровете на Г2
- SBobi
- Автомобил:
- Двигател:
спряха фаровете на Г2
колеги помагайте. Става въпрос за Г2 86г 1.3. Проблема е следния - изведнъж колата остана само с габарити. в каквото и да е положение запалена, изгасена, на контакт има само габарити, а къси и дълги няма никакви. Каде да търся причината. Мисля, че ключа на фаровете не е защото той си вкл нормално и габарити има и поне щеше да може да премигне на дълги, а то неможе. съмнявам се в контактния ключ на колата има ли такава възможност моля помагайте че деня е малак и без фарве за никаде. Благодаря
- nasko79
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз имах подобен проблем самоче на голф с 4те фара.Изчезнаха дьлгите и когато превключех на дьлги ми изчезваха габарити и кьси.Оказа се че е от един бушон които е отпред до фаровете,маи вземаше директен ток от акумолатораи и се беше укислил,почистих и всичко се нормализира.Провери го може и твоя проблем да е от него.Дано да сьм бил полезен
- svetoslav_sp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- SBobi
- Автомобил:
- Двигател:
открих причината! Не е нито ключа на фаровете, нито бушони, нито маса. Оказа се че е ключа за дългите той прави всичката беля! Сложно е за обяснение трябва да се види, но маханизъмчето дето првключва къси и дълги се е прецакало и е блокирало! Сега трябва да търся комплект лостчета за дългите(мигачите) и чистачките! Някой ако има представа колко горе долу може да струват та да знам да не се мина някаде много! Благодаря на колегите които се отзоваха 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”