Здравейте предполагам на много от нас ни се е случвало да им се счупат стълата на халогените поради една или друга причина. След дълго търсене по магазините никаде не намерих само стъкла. Навсякъде имат цели халогени, а тези които имам, светят повече от прилично и не искам да ги сменям. та някой пробвал ли е да сложи обикновенно стъкло? Дъли ще издържи на условията на което е подложено? (камъчета висока температура, локви)
П.С. ако някой мод прецени че темата не е за тук нека я премести
Спукани стъкла на халогени и обикновенни стъкла?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ами Пламене, да ти изреже стъклар двете парченца едва ли ще ти вземе 10 лв.
Освен да пробваш...
В магазина срещу автосервиз 'Ангелов', до спирката на моста на Герджика, от към 'Ленинград' потърси ли?
Аз от там си взех новото фарче. Имаха и стъкла за фарове.
За съжаление, забравих името на магазина..
Освен да пробваш...
В магазина срещу автосервиз 'Ангелов', до спирката на моста на Герджика, от към 'Ленинград' потърси ли?

- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:Ами Пламене, да ти изреже стъклар двете парченца едва ли ще ти вземе 10 лв.
Освен да пробваш...
имаш предид Интеркар 3000 предполагам? да там питах. В кварталния ми искат 9 лв, но стъклото е обикновенно. Посъветваха ме да провера в Кобрата там може да имат нещо по-добро. ако не имам няколко оферти за халогени втора ръка

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”