Тези Ауто Дикс са зле. Само при тях правех колите до сега.....
За голям разход 15-20 ми взимаха 4 пъти пари за реглажи, ремонти на изпарител и кво ли още не. Питам диагностика им "абе клата върви супер не може да харчи толкова, да не изтича от някъде газ" тои ми отговори "не не неможе щеше да ти мирише в купето, сигурно те лъжат по газостанциите"........... (да бе да всеки път с по 10 литра)!
Дори и не погледна че на мен винтила и пълначката са ми извън купето:)
И кво се оказа като си сменях маслото подушвам винтила и мирише яко на газ.
Отивам там и му казвам на този диагностика какво е положението и го моля да измери с уред дали наистина изтича. Той ми вика и са кво под колата ли да се навеждам !?!?!!? И това след като ми е взел 100+лв за ремонт на здрави части!!!
Аз му казах "Ами обясни ми как става и аз ще се наведа няма проблем"

той се усети и замери. Оказа се че изтича газ.
Казаха ми да отида да си изхарча всичката газ и да дойда когато свърши. Отивам аз на следващия ден с празна бутилка и почваме ремонта. Другото момче което е по "хардуера" ( Той е доста по разбран и бачка добре ) там ме пита "ми аз са как да разбера от къде изтича като е празна!?!?"
Обясних му че колегата му е проверявал......... колегата не помнеше естествено. Пича я направи уж.... заредих и не миришеше...... взеха ми пак пари не пропуснаха ...... ама сега ми се струва че пак мирише

ще видим по разхода.
Дано само така ми се струва че ми писна ми от тях...... дано не се наложи да ходя за рекламация пак:(
В началото работеха добре. Даже като отидеш и кафе ти правеха...... сега явно добиха популярност и се излагат яко.