вярно ли е това за делкото?.....
вярно ли е това за делкото?.....
Та,моят проблем е,че сутрин когато е много студено запалвам без никакви ядове,като поработи малко и изведнъж угасва.После се мъча да я запаля,мъчи се,обаче си пали и се тресе...като мине температурата 60-70 градуса вече всичко се оправя.И това не е всеки път,различно време,различни температури...понякога с дни не го прави.Искам да питам това което ми казаха дали е вярно? Че на фолсксваген когато делкото се отвори,трябвало после да се вакуумира,да се затвори с вакуум или нещо такова.Защото моето делко го отваряха в един сервиз.Идеята е,че се получавал конденз и не дава хубаво тоци...не съм майстор,поне така го разбрах.И като позагрее двигателя,изпаравя конденза и готово.Искам да питам е ли е възможно това с вакумирането?
И къде ако е..

- cerber4o
- Автомобил:
- Двигател:
здр братле
аз не съм мн голям маистор обаче за вакум на делко никога не съм чувал ... наче аз имам ГОЛФ 2 и когато го гледах да го купувам мн яко бачкаше ... зех аз колата и я закарах на автомивка и след тфа колата прекъсваше и се оказа че капачката е пълна с вода ... пр я изсипах оставих го на слънце и го затворих няма такива проблеми с " вакумиране " 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Теодор написа:Тоя дето ти го е казал те е пуснал яко по пързалкатаСкоро не бях чувал по-голяма глупост от това

Колега, збърши хубаво капачката и я огледай. Трябва да ляга плътно към металната основа, щракалките й да са стегнати и да няма никакви пукнатини! Дори едно съвсем леко косъмче черничко (мръсотийка в микропукнатина) да има- капачката е за смяна. Няма да струва милиони! Моята е 13 лева. Твоята 22 да е, ще си решиш много главоболия

- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- babayagaaa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”