Проблеми с дълги светлини на голф2 GTI

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
fucking_mind
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблеми с дълги светлини на голф2 GTI

Мнениеот fucking_mind » Пон 07 яну 2008 20:57

Здравейте.нов съм в форума и се надявам да ми помогнете.ако трябва да съм честен проблема който имам мога да го реша и сам,но мързелът в мен надделява,още повече че сега са студени дни,а нямам гараж в който да мога да си изварша ремонта.Та да мина към проблема който е следният:
При превключване на дълги светлини на фаровете би трябвало да светят и 4 фара,да но при мен светят само двата леви.на таблото при пуснати дълги има син светодиод който сега също не свети.превключването се осъществчва с придърпване на лостчето за мигачите - веднъж за дълги и втори път за връщане на къси.когато няма контакт чрез придърпване пак си светят само левите фарове.Въпросът ми е ако някой е имал подобен проблем да сподели откъде идва.аз знам че ще е или някой бушон,ключето за превключване или някъде около самите фарове.И както казах в началото дните са студени и не искам да се мотам един ден около колата да търся повредата,пък и време нямам много,затова и се допитвам до вас колеги.предварително благодаря на всички които биха се отзовали. :wink:

Потребителски аватар
gyb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gyb » Пон 07 яну 2008 21:27

поне бушоните :idea3 и крушките сравнително бързо се проверяват...

Потребителски аватар
stancorotax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stancorotax » Пон 07 яну 2008 21:31

направо си слагай релета и хем хубави фарове, хем проблема разрешен :wink:
иначе колегата е прав, проверка бушони, а аз се сещам и за друго - мерни дали идва напрежение, ако да- виж масата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”