Тропане от предницата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
el_nino
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Тропане от предницата

Мнениеот el_nino » Чет 10 яну 2008 16:02

Значи да обясня тропането го няма като се качват бордюри , минава през дупки и т.н. може да го има но е почти недоловимо .... Обаче като минеш пред отъпкан сняг напревен на коловози ... имам чувството че предното колело ще ми избяга някъде.От какво може да е ? Шарнир,кормилен накраиник или ? Каква марка части да търся?
Как да направя самопроверка?

П.С.Болтовете на джантата са затегнати ? И имам скъсан външен маншон , тия дни го оправям.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Чет 10 яну 2008 16:06

шарнир май ще да е.

чакала
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот чакала » Чет 10 яну 2008 16:21

Изпуснал и съответно пълен с вода замръзнал амортисьор тропа по начина, който си описал :idea:

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Тропане от предницата

Мнениеот Junior » Чет 10 яну 2008 17:10

el_nino написа:
П.С.Болтовете на джантата са затегнати ? И имам скъсан външен маншон , тия дни го оправям.

Оправи си маншона да не счупиш някое каре и карай бавно защото счупи ли се карето си за никъде ако си с голяма скорос.. падат лагерите (май ака беше .. абре някакви топченца) и колкото и газ да даваш на 1 място седиш....

Потребителски аватар
slav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav » Чет 10 яну 2008 18:53

А дали не е тампона на макферсона, тоя отгоре дето е. Той тропа по същия начин до колкото знам най-се усеща на по-малките неравности отколкото на по-сериозните дупки. При мен поне така потропва едно глухо такова отгоре и ми казаха майсторите че тампоните са ми за смяна. ..... Е не е чак като да ми изхвръкне колелото де :D

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Чет 10 яну 2008 19:55

На 2-ката ми тропаше нещо подобно , но не винаги аз бях решил да сменяма амортисиори с тампони и като ги смених се загуби :wink:

el_nino
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот el_nino » Чет 10 яну 2008 21:31

чакала написа:Изпуснал и съответно пълен с вода замръзнал амортисьор тропа по начина, който си описал :idea:

ако е изпуснал амортесиор ... големите дупки и слизането от бордюри .... не би трябвало ли е да е "пагобно" за слуха ми т.е. да има голямо тропане ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”