вчера нацелих един бордюр удара не беше много силен,но има одраскано по джанатата.Проблема идва в това,че почна да бии надясно(удара е в предната дясна гума) днеска огледах на светло и забелязах,че цялото колело при нормално средно положение на волана е на дясно(наван) с някой друг см дали мога да се размина с реглаж на предницата
Удар в бордюр?
Удар в бордюр?
здравейте
вчера нацелих един бордюр удара не беше много силен,но има одраскано по джанатата.Проблема идва в това,че почна да бии надясно(удара е в предната дясна гума) днеска огледах на светло и забелязах,че цялото колело при нормално средно положение на волана е на дясно(наван) с някой друг см дали мога да се размина с реглаж на предницата
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз тва ще го кажа за да те успокоя че може евентуално само с реглаж да се разминеш...Значи в началото като зех ЖеТаИто колко бордюри съм целил щото в много завои преобвах със задни гуми като пистаци да влизам със по 100-120-140
и на няколко пъти ми се случваше да захапем волана обаче предницата и като цяло ходовата част въпреки че съм със спортно окачване не е мръднала.Успех от мен и дано се разминеш само с реглаж 
Gesha_GTI написа:Аз тва ще го кажа за да те успокоя че може евентуално само с реглаж да се разминеш...Значи в началото като зех ЖеТаИто колко бордюри съм целил щото в много завои преобвах със задни гуми като пистаци да влизам със по 100-120-140и на няколко пъти ми се случваше да захапем волана обаче предницата и като цяло ходовата част въпреки че съм със спортно окачване не е мръднала.Успех от мен и дано се разминеш само с реглаж
и мойто е спортно уж оригинално
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Orlio написа:тез носачи кви пари вървят.....то май всичко по предницата си е бая цена
Всичко по предницата ти е възможно най-евтиното...не се тревожи...носача е евтин...шенкела още повече....шарнира ти е оригинален 20 кинта..., а има и не лоши за по 12-18лв...няма се спичаш отивай си оправяш колата да ти е мирна душицата...
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Orlio написа:Gesha_GTI написа:Аз тва ще го кажа за да те успокоя че може евентуално само с реглаж да се разминеш...Значи в началото като зех ЖеТаИто колко бордюри съм целил щото в много завои преобвах със задни гуми като пистаци да влизам със по 100-120-140и на няколко пъти ми се случваше да захапем волана обаче предницата и като цяло ходовата част въпреки че съм със спортно окачване не е мръднала.Успех от мен и дано се разминеш само с реглаж
и мойто е спортно уж оригинално
Да и моито е оригинално,ще стискам палци само с едно качване на стенд да се разминеш,че иначе по предницата частите са си цифра
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
тъи като на скоро имах подобен проблем.Само че аз ударих шахта.Смених преден мост (магаре) от форума го купих за 40лж с 2та носача(доста изгодно ми доиде),ина4е по морги смао магарето е 100-120,носацха нов струва 42лв,шарнира го купих 16лв кормилни накраини 13лв....не претендирам че това са най-ниските цени.Толкожа ми казаха в най-близкия магазин до моя квартал...Дано се разминеш с нещо по-малко....Частите не са ти скъпи ама ако нямаш възможност сам да си ги смениш сервиза ще ти вземе добри парички
Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”