Голфа не6те да запали на стартер - РЕШЕНО

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Black_Devil
Автомобил:
Двигател:

Голфа не6те да запали на стартер - РЕШЕНО

Мнениеот Black_Devil » Нед 13 яну 2008 18:59

привет колеги,става вапрос за голф 2 1.6GTD преди малко ми изникна проблем,зна4и колата бе6е на скорост и на ръ4на и когато тъгнаха да я палат неможа да тръгне понеже бе6е на ръ4на и сега не6те да пали на стартер,пали само на бутане,аз си мисля 4ее може да е преско4ил ремъка с един два зъба,4акам ва6ето мнение,ина4е си варви както преди няма разлика,и евентуално може ли да има някакви 6тети от това.Мерси предварително.
mod edit: vasstop

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Голфа не6те да запали на стартер

Мнениеот tatenceto » Пон 14 яну 2008 14:01

Black_Devil написа:привет колеги,става вапрос за голф 2 1.6GTD преди малко ми изникна проблем,зна4и колата бе6е на скорост и на ръ4на и когато тъгнаха да я палат неможа да тръгне понеже бе6е на ръ4на и сега не6те да пали на стартер,пали само на бутане,аз си мисля 4ее може да е преско4ил ремъка с един два зъба,4акам ва6ето мнение,ина4е си варви както преди няма разлика,и евентуално може ли да има някакви 6тети от това.Мерси предварително.
а дали върти стартера както трябва защото може и да не запали ако е така а също и подгревни свещи си провери

Black_Devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black_Devil » Пон 14 яну 2008 20:44

варти та пу6ек се дига,подгревните све6ти си работят,невярвам изведнаж да откажат си4ките,апък колата работе6е преди да стане този фал с ръ4ната :(

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Вто 15 яну 2008 10:28

Black_Devil написа:варти та пу6ек се дига,подгревните све6ти си работят,невярвам изведнаж да откажат си4ките,апък колата работе6е преди да стане този фал с ръ4ната :(
провери си все пак да си сигурен за свещите и аз имах подобен проблем по нова година оказа се че от горивния филтър смуче въэдух и когато я изгасиш нафтата се връщаше в резервоара а тръбопровода оставаше на сухо от филтъра към помпата

Black_Devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black_Devil » Вто 15 яну 2008 19:56

Проблема е отстранен!! 8) оказа се електромагнитния клапан-ло6а ел.връзка,мерси все пак колега Поздрави :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”