golf2 sinhro разлики в дифовете на голф3
golf2 sinhro разлики в дифовете на голф3
Изпаднами заден диф от голф3 и кардана имали някакви разлики с на голф2 придавателни числа ?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: golf2 sinhro разлики в дифовете на голф3
Със сигурност има, но зависи от модификацията на двигателя.
Ако говориш за MK2 Golf Rallye - да, има. Но какви са точните разлики, аз лично знам само, че на по-мощните двигатели слагат по-усилен диференциал.
В нашия форум тази информация е оскъдна за съжаление и ако намериш нещо по чуждите форуми си добре дошъл да я споделиш и тук.
Ако говориш за MK2 Golf Rallye - да, има. Но какви са точните разлики, аз лично знам само, че на по-мощните двигатели слагат по-усилен диференциал.
В нашия форум тази информация е оскъдна за съжаление и ако намериш нещо по чуждите форуми си добре дошъл да я споделиш и тук.
veidar написа:Изпаднами заден диф от голф3 и кардана имали някакви разлики с на голф2 придавателни числа ?
Няма.Задните дифове са 21х20 зъба.Всичко зависи от предния,към който е зацепена РК.
ninja_1 написа:veidar написа:Изпаднами заден диф от голф3 и кардана имали някакви разлики с на голф2 придавателни числа ?
Няма.Задните дифове са 21х20 зъба.Всичко зависи от предния,към който е зацепена РК.
oki Мерси колега аз в момента на голфа съм с раздатка от г3
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”