Акумулатора Varta- Blue Dynamic необслужваем ли е

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vasiljas
Автомобил: Golf 2 RP
Двигател: 1988

Акумулатора Varta- Blue Dynamic необслужваем ли е

Мнениеот vasiljas » Сря 18 фев 2009 23:37

Някой знае ли дали Varta- Blue Dynamic е необслужваем.Акумулатора няма око,има капачка но не можах да я махна,май е залепена и ме е страх да я напъна по-здраво за да не я счупя.В момента нямам идея за нивото на електролита и това малко ме притеснява защото акумулатора е много добър и не искам да го съсипя.

miro82
Автомобил:
Двигател:

Re: Акумулатора Varta- Blue Dynamic необслужваем ли е

Мнениеот miro82 » Чет 19 фев 2009 10:38

vasiljas написа:Някой знае ли дали Varta- Blue Dynamic е необслужваем.Акумулатора няма око,има капачка но не можах да я махна,май е залепена и ме е страх да я напъна по-здраво за да не я счупя.В момента нямам идея за нивото на електролита и това малко ме притеснява защото акумулатора е много добър и не искам да го съсипя.

Ами ако е необслужваем не го пипаш когато умре край - нищо неможеш да направиш :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
pesho_sl
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AGR 1998

Мнениеот pesho_sl » Чет 19 фев 2009 11:20

vasiljas написа:Някой знае ли дали Varta- Blue Dynamic е необслужваем.Акумулатора няма око,има капачка но не можах да я махна,май е залепена и ме е страх да я напъна по-здраво за да не я счупя.В момента нямам идея за нивото на електролита и това малко ме притеснява защото акумулатора е много добър и не искам да го съсипя.

Колега има ОФФ-Топик и там се задават такива въпроси. Първо :deal и тогава пиши! :да:

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Чет 19 фев 2009 11:38

Изглежда необслужваем... На този тип акумулатори има една обща капачка, която покрива малките капачки през които може да се долива електролит, като поустареят ;) ...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”