Акумулатора Varta- Blue Dynamic необслужваем ли е
- vasiljas
- Автомобил: Golf 2 RP
- Двигател: 1988
Акумулатора Varta- Blue Dynamic необслужваем ли е
Някой знае ли дали Varta- Blue Dynamic е необслужваем.Акумулатора няма око,има капачка но не можах да я махна,май е залепена и ме е страх да я напъна по-здраво за да не я счупя.В момента нямам идея за нивото на електролита и това малко ме притеснява защото акумулатора е много добър и не искам да го съсипя.
Re: Акумулатора Varta- Blue Dynamic необслужваем ли е
vasiljas написа:Някой знае ли дали Varta- Blue Dynamic е необслужваем.Акумулатора няма око,има капачка но не можах да я махна,май е залепена и ме е страх да я напъна по-здраво за да не я счупя.В момента нямам идея за нивото на електролита и това малко ме притеснява защото акумулатора е много добър и не искам да го съсипя.
Ами ако е необслужваем не го пипаш когато умре край - нищо неможеш да направиш

- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
vasiljas написа:Някой знае ли дали Varta- Blue Dynamic е необслужваем.Акумулатора няма око,има капачка но не можах да я махна,май е залепена и ме е страх да я напъна по-здраво за да не я счупя.В момента нямам идея за нивото на електролита и това малко ме притеснява защото акумулатора е много добър и не искам да го съсипя.
Колега има ОФФ-Топик и там се задават такива въпроси. Първо

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Изглежда необслужваем... На този тип акумулатори има една обща капачка, която покрива малките капачки през които може да се долива електролит, като поустареят
...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”