Кое излиза по изгодно и имали смисал ваобще
- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Кое излиза по изгодно и имали смисал ваобще
Значи аз имам голф 3 1.8 ми искам да му сложа хубави лети джанти намерих си 16ки но със 5 болта моите са със 4 кое излиза по ефтино да сменя предните и главини и отзад да сложа дискове вместо барабани или със фланци но коколкото знам фланците са опасни поне така ми обясниха бихте ли ми помогнали 

Re: Кое излиза по изгодно и имали смисал ваобще
mario_lud. написа:Значи аз имам голф 3 1.8 ми искам да му сложа хубави лети джанти намерих си 16ки но със 5 болта моите са със 4 кое излиза по ефтино да сменя предните и главини и отзад да сложа дискове вместо барабани или със фланци но коколкото знам фланците са опасни поне така ми обясниха бихте ли ми помогнали
Колега,най-добре си намери хубави джанти 15-ки с 4 болта и не се занимавай с глупости,струва ли си да слагаш 16-ки,да преработваш половината ходова част и т.н.
Зависи само от теб,на както казваше един пич "Мерак се гаси с пари"

- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Намираш си главини с шенкели ,спирачни апарати и дискове ,двата шарнира и двете карета/външните/ от Голф 3 ГТИ и си готов има 3-4 часа работа и можеш да монтираш джантите.Ще ти трябват и болтовете от ГТИ-то ,че са по дебели!При средни цени с работата ще ти легне 300-350 лв + нови накладки които са около 100 лв предни и задни.Ако питаш мен и не те бъркат парите си заслужава не толкова за джантите толкова за спирачките,ще се родиш....!Каквото и да решиш успех! 

- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
didkoltd написа:Намираш си главини с шенкели ,спирачни апарати и дискове ,двата шарнира и двете карета/външните/ от Голф 3 ГТИ и си готов има 3-4 часа работа и можеш да монтираш джантите.Ще ти трябват и болтовете от ГТИ-то ,че са по дебели!При средни цени с работата ще ти легне 300-350 лв + нови накладки които са около 100 лв предни и задни.Ако питаш мен и не те бъркат парите си заслужава не толкова за джантите толкова за спирачките,ще се родиш....!Каквото и да решиш успех!
Именно минавайки на 5 болта минаваш и на по големи дискове отпред и от барабани на дискове отзад, което според мен е един основан "тунинг". А разликата е огромна в спирането от личен опит ти го казвам (Преди имах 1.8 моно сега ГТИ). Ако имаш възможността сменяй

- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”