Изгоря ми задната чистачка на голфа.Замириса на изгоряло и спря да работи.Стъклото и изобщо задната част на колата беше цялата в кал и сигурно се е затормозило моторчето и е изгоряло.Според мен би трябвало бушон да изгори,ама от там миришеше на изгоряло.Дайте идея къде да отида да видят какво точно е,някой добър сервиз в София.
Но не в САКАР,не ми се чака 2-3 седмици!
Изгоря ми задната чистачка Г4
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
zemon_C4455XP написа:отиди в Хеед'91 в кв.Надежда там ще ти свършат работа или в Порше на околовръстното
аз тия манипулации ги правя пред блока...махаш кората и гледаш умно...сваляш моторчето и замерваш като начало дали идва ток до него...ако идва и не завърта тогава ще го мислим
п.с. на тройката съм сменял един път и сега на четворката пак....болест е...
chefito написа:zemon_C4455XP написа:отиди в Хеед'91 в кв.Надежда там ще ти свършат работа или в Порше на околовръстното
аз тия манипулации ги правя пред блока...махаш кората и гледаш умно...сваляш моторчето и замерваш като начало дали идва ток до него...ако идва и не завърта тогава ще го мислим
Колко парички струва моторчето за 4-ката?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
S500 написа:chefito написа:zemon_C4455XP написа:отиди в Хеед'91 в кв.Надежда там ще ти свършат работа или в Порше на околовръстното
Колко парички струва моторчето за 4-ката?
втора ръка 60лв...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
И на Г2, и на Пассат В3 и на Кадет в моторчето, при четките, има една биметална пластина, която уж трябва при затормозяване да се нагрее и изключи. Бе тя изключва, ама нагряването е до стопяване чак!
И на трите изброени коли (№№1 и 2 бяха/са мои) съм отварял моторчето и шунтирал изгорялата пластинка
Нямам грижи!

И на трите изброени коли (№№1 и 2 бяха/са мои) съм отварял моторчето и шунтирал изгорялата пластинка

Нямам грижи!
-
- Автомобил:
- Двигател:
!
Имах Пасат комби.
И намен така ми замириса един път и спря.
Свалихме го и го почистихме, СМЕНИХМЕ БУШОНА и всичко стана ОК.
Проблема е зацапване с мръсотия.
И намен така ми замириса един път и спря.
Свалихме го и го почистихме, СМЕНИХМЕ БУШОНА и всичко стана ОК.
Проблема е зацапване с мръсотия.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”