Колата е 89год, 1.6PN, карб / 222 000км; шибедах
4/5 врати, лети джанти 2x2 (2 различни модели са), 2 елипси Blaupunkt, предна широка броня
Карбуратора е повреден, имам и още един но и с двата не пали на студен двигател, става дума за пиербург 2ее. Като цяло доста ръжда, калници, багажник. По окачването има няколко тампона за смяна, амортесьорите с пружините са на 4000км., не тропат и не изхвърлят колата в завоите. Гражданската изтича до броени дни, така че и нея не я броим. Зимните гуми ще изкарат сезона, имам и 2 летни които ще изкарат още 2 сезона. Предните накладки са сменяни скоро, маслото преди 2000км
Добавям един алтернатор в перфектно състояние(не е монтиран), изпадна ми от някъде по-евтино. Също така газова уредба (мисля че е 40Л.)не е монтирана, стои си в багажника заедно с изпарителя. Монтажа ще излезе около 100лв.
Като цяло трябва да се оправи карбуратора и да се направи гражданска, иначе е в движение. Бях решил да си я правя и да си я карам обаче останах без работа и се налага да си замине. Та колеги колко мислите мога да и взема. Тия дни ще гледам да и направя няколко снимки за по-реална представа.
За триене!
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 2, колко ще мога да му взема
Преди година купих моя голф в подобно състояние за 500лв. Предишния собственик беше почнал да го стяга и е дал 400лв за ремонт - гарнитура на глава, радиаторите и двата, термостат и други дреболии. Едва ли някой ще ти даде повече и за твоя, ако имаш възможност да я разглобяваш - опитай се да я продадеш на части.
Пожелавам ти бързо да си намериш друга работа и да си го оправиш и караш.
Пожелавам ти бързо да си намериш друга работа и да си го оправиш и караш.
Абе и аз преди няколко месеца си купих един за 500 лв ама после за 1000 го продадох така че....Точно такъв мотор като твоя и същата година ... но.. с екстри парно само хахах : )
-
vento_fen_abs
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2, колко ще мога да му взема-един джоб джанки/като станат/
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”