Ще сменям единия датчик на маслото който се намира над масления филтър, но там са 2 еднакви на пръв поглед и още един друг. За смяна ми е най задния. Само на външен вид ли са еднакви с предния?
За АБФ-че става въпрос.

Въпрос за датчик за маслото
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
ZIZO написа:Ако знаеш кой точно ти е за смяна, изкарай го и го покажи в магазина - ще ти дадът същия. Не знам кой за какво е - но разликата е в цвета им. по тях се различават на външен вид.
По-горе съм написал кой датчик ми е за смяна /кафяв/ и знам, че имат разлика в цвета на корпуса им. Просто искам да знам каква е разликата между различните цветове датчици /в частност този моя какъв вид е/.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
propparo написа:То цвета не е най-важното колега.На загасен двигател развий заподозряния от теб и виж на какво налягане работи.На самия му корпус го пише от колко до колко KPa или какво беше там работи,не се сещам и аз в момента какви бяха мерните единици.Две числа са с тире между тях.Това е по-важното.
Явно разликата им е в налягането на което работят. Различните цветове са за по-лесно разпознаване най-вероятно.
Въпросния датчик го смених. Отдолу пише, че работи от 0,15 - 0,45 bar.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”