Заводска аларма
-
- Автомобил:
- Двигател:
Заводска аларма
Бихте ли ми казали откъде мога да изтегля някакво ръководство за заводската аларма на GOLF3 ?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:Г3 със заводска аларма (ама наистина заводска) е много голяма рядкост.
подозирам че говориш за италианска на която пише фолксваген и това те кара да си мислиш че е заводска-не е!
заводската аларма на Г3 няма дистанционно и се командва със заключването с ключа. такава ли е твоята?
неговата не знам, ама мойта се пуска точно с ключа....като заключа повторно и започва да свети една лампа до копчето за заключване...обаче нито мигат мигачи нито свирка

и аз да питам ако може!?
моита има един диод които е в гнездо част от бутона за заключване на шофьорската врата.аз една година я карах без да знам , че има аларма, като един ден не я заключих но отворих предния капак и тя се разписка!освн това после установих че има и бутон които я активира при отваряне на капака, че и на капачето на резарвоара също май има бутон , които със сигурност са заводски (личи от монтажа изработка и надписи)
Та въпросът ми е , има ли тая аларма имобилайзер и може ли да и се пригоди някакво дистанционно?
моита има един диод които е в гнездо част от бутона за заключване на шофьорската врата.аз една година я карах без да знам , че има аларма, като един ден не я заключих но отворих предния капак и тя се разписка!освн това после установих че има и бутон които я активира при отваряне на капака, че и на капачето на резарвоара също май има бутон , които със сигурност са заводски (личи от монтажа изработка и надписи)
Та въпросът ми е , има ли тая аларма имобилайзер и може ли да и се пригоди някакво дистанционно?
ако тарсиш инфо дай поне снимки на централата на алармата
Аз лично съм работил в сервиз за алрми и монтирам аларми и може да намеря нещо за нея
А за колегата с фабричната аларма сас сигорност неможе да се извади ДУ но меже да се използват оригиналните бутони с и приспособления за да ти се монтира една нова аларма
mod edit: vaskoto1
Аз лично съм работил в сервиз за алрми и монтирам аларми и може да намеря нещо за нея
А за колегата с фабричната аларма сас сигорност неможе да се извади ДУ но меже да се използват оригиналните бутони с и приспособления за да ти се монтира една нова аларма
mod edit: vaskoto1
chefito написа:tu6ana написа:защо при повторно заключване се активира алармата ми. Не знам каква и е марката така я купих от италия.Няма и дистанционно.
и при мен като завъртя два пъти ключа се включва алармата и почва да свети червената лапма...само дето още не съм я чул да пищи....
Всъщност алармите може и да се активират по този начин тъй като в италия и останалите страни от ЕС е забранено алармита да издават звук на ВКЛ и ИЗКЛ значи на вас алармите може и да си работят и да се задействат от централното, щом заклучи алармата се ВКЛ в режим охрана и обратно за да сте сигурни просто ги тествайте оставете отворена врата и заклучете с клуча (машинката на вратата требва да е излагана, щтракната за да се заключи наистина) а междувремено се държи натиснат бутона на вратата за плафона след закючването се чака 30 сек и се пуска бутона ако се разпищи значи си имате аларми
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Rakood написа:chefito написа:tu6ana написа:защо при повторно заключване се активира алармата ми. Не знам каква и е марката така я купих от италия.Няма и дистанционно.
и при мен като завъртя два пъти ключа се включва алармата и почва да свети червената лапма...само дето още не съм я чул да пищи....
Всъщност алармите може и да се активират по този начин тъй като в италия и останалите страни от ЕС е забранено алармита да издават звук на ВКЛ и ИЗКЛ значи на вас алармите може и да си работят и да се задействат от централното, щом заклучи алармата се ВКЛ в режим охрана и обратно за да сте сигурни просто ги тествайте оставете отворена врата и заклучете с клуча (машинката на вратата требва да е излагана, щтракната за да се заключи наистина) а междувремено се държи натиснат бутона на вратата за плафона след закючването се чака 30 сек и се пуска бутона ако се разпищи значи си имате аларми
1. Как да я излъжа с някоя отворена врата? /не е като на 3-ката да има бутонче/
2. Ако се разписка как да я спра?
Ако не си със бутон няма да можеш да я пробваш така бутона е монтиран в машинката за вратата. единствено ако можеш да влезаш вътре и да заключиш колата и ако има начин да отвориш някоя врата например задна но незнам дали за четворката има зведени лосчета за заключването. Това може да пробваш ако централното ти се упоравлява от ДУ а не от ключалката.
Ако се разпищи като натиснеш отключване требва да се оправи, обаче не сам сигурен дали ще стане може и да остане да си пищи
ако не се оправи тогажа ще ти треябват едни големи резачки
Ако се разпищи като натиснеш отключване требва да се оправи, обаче не сам сигурен дали ще стане може и да остане да си пищи
ако не се оправи тогажа ще ти треябват едни големи резачки

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”