колеги , нещо стъклата се потят доста- та възможно ли е това да се дължи на мръсен поленов филтър и изобщо някой може ли да ми каже къде се намира той и колко струва нов заGOLF 4
вдигаш капака....от дясната страна /пред шофера/ има 4 болта....махаш ги и зад тях е филтъра...слага се лесно....цена....хммммм 15лв май беше на филтрон...MANN и бош бяха двойни цени
chefito написа:вдигаш капака....от дясната страна /пред шофера/ има 4 болта....махаш ги и зад тях е филтъра...слага се лесно....цена....хммммм 15лв май беше на филтрон...MANN и бош бяха двойни цени
моя филтър за копето е от другата страна.Сменя се много лесно както каза другия колега. вземи си mann с активен въглен тои е с 2-3 лв по скъп от другия без,но поне няма да ти мирише от вънка различните мирезми!!!! MANN филтър 28-30 лв е!!!
Най-вероятно от фитъра ти се потят и на мен започнаха така и когато отворих капака видях че филтъра може би се и е оргиналния 12 лв MANN май беше и сега няма ядове
проблем днес отворих капака да сменям филтъра ,верно много лесно се сменя ама излезе че капака е счупен и сега трябва първо да си намера нов капак колко ли ще ме одрусат не знам утре ще го дира