почукване по предницата, реглаж на преден мост-РЕШЕНО!
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
почукване по предницата, реглаж на преден мост-РЕШЕНО!
след като смених със зимни гуми и направих реглаж, като се оказа че почти не е имало нужда но както и да е... та след това волана ми е леко завъртян надясно... на какво се дължи това? не са го били позиционирали правилно при реглажа ли???... имам и друг въпрос- при преминаване по неравности по пътя нещо чука отпред на дясното колело (това си беше и преди смяната на гумите но се засилва напоследък)... на какво се дължи това?... озадачен съм много да не е нещо комплексно от гореописаните работи и да трябва да се гледа спешно или да си я карам така и да не се притеснявам...
Последна промяна от DimoNN на Пет 25 яну 2008 8:18, променено общо 1 път.
- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странна работа?!?
DimoNN написа:... та след това волана ми е леко завъртян надясно... на какво се дължи това? не са го били позиционирали правилно при реглажа ли???...
От реглажа е завъртането
- nikolov ilko
- Автомобил:
- Двигател:
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
така... решението на почукването бе:
1.смяна на тампони на стабилизираща щанга;
2.смяна на биелетки
решението на завъртането е: нов реглаж но не от самозванци
горните ги извърших в мотоексперт на симеоновско- много доволен от отношението и от работата (не мога да кажа същото за драгалевския обаче..) всичко приключи за около 60 мин. сега си карам с кеф без гадното почукване и без да се нервирам от завъртяния волан- по прав е и от завода както излизат

1.смяна на тампони на стабилизираща щанга;
2.смяна на биелетки
решението на завъртането е: нов реглаж но не от самозванци

горните ги извърших в мотоексперт на симеоновско- много доволен от отношението и от работата (не мога да кажа същото за драгалевския обаче..) всичко приключи за около 60 мин. сега си карам с кеф без гадното почукване и без да се нервирам от завъртяния волан- по прав е и от завода както излизат

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”