Голф 2 GTI pf - много трудно пали на бензин
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2 GTI pf - много трудно пали на бензин
Когато колата изстине не иска да пали на бензин. проблема не е от свещите. Казаха ми че ми текат инжекторите или просто остава един, който дави колата. Сега си погледнах маслото и то мирише на бензи, а съм го сменил преди не повече от 1000км. Колата е с АГУ. Допреди два дни палеше без проблем, но от тогава - не иска и не иска да пали на бензин, а на газ няма проблеми. Кажете някой майстор дето наистина разбира от инжекционни системи, че аман от калпави майстори в София!!!
))

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,хората,който са ти дали предположението,гледаха ли колата или...
Аз съм с Golf2 GTI,само че PB мотор.Та и на мен ми праеше подобни мизерии и се оказа,че ми е спукано маркучето за гориво,точно където влиза в инжекцията
Работеше си на газ,а на бензин-нищо!И смърдеше яко...
Пробвай
Ааа,ама това само като е студена ли го прави,че не догледах нещо
Аз съм с Golf2 GTI,само че PB мотор.Та и на мен ми праеше подобни мизерии и се оказа,че ми е спукано маркучето за гориво,точно където влиза в инжекцията

Работеше си на газ,а на бензин-нищо!И смърдеше яко...
Пробвай

Ааа,ама това само като е студена ли го прави,че не догледах нещо

-
- Автомобил:
- Двигател:
- ZZ_TOP
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
moq e GOLF 2 GTI -EV мотор с механична инжекция и съм му сменил : кабели,свещи, палец,дистрибуторна капачка и неще на газ нямаше грижи вътриш и пали на бензин НЕ или много трудно пали. става дума за студен като по-загре е няма грижи и незнам ко дапрая
п.п ако запали на бензин прекъсва докато позагрее и се опрая ама като загрее ( и понякога държи 2000-2500 оборота друг път 1200 оборота )
п.п ако запали на бензин прекъсва докато позагрее и се опрая ама като загрее ( и понякога държи 2000-2500 оборота друг път 1200 оборота )
ivo_gti_pf написа:колата постоянно се дави и започва да прекъсва, давейки се. Върви само на високите обороти. При високи обороти нявма проблеми, но смърди на бензин и придърпва. на газ всичко е ОК.
Абе,Иво,знаеш ли,че и мойта прави подобни номера,с тая разлика,че си пали на бензин.Много се замислям дали да не сваля плочката на газовата и да я пробвам на бензин...
Идеята ми е,че поради ограничения приток на въздух се обогатява сместа(черните свещи),но...

Ако има някой компетентен,сега е моментът

-
- Автомобил:
- Двигател:
трудно пали
благодаряви за съветите но колата пали и няма проблеми просто се дави и маслото мирише на бензин и ми се струва че някои инжектор остова отворен и прилива
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”