Кое излиза по изгодно и имали смисал ваобще

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mario_lud.
Автомобил:
Двигател:

Кое излиза по изгодно и имали смисал ваобще

Мнениеот mario_lud. » Съб 26 яну 2008 15:26

Значи аз имам голф 3 1.8 ми искам да му сложа хубави лети джанти намерих си 16ки но със 5 болта моите са със 4 кое излиза по ефтино да сменя предните и главини и отзад да сложа дискове вместо барабани или със фланци но коколкото знам фланците са опасни поне така ми обясниха бихте ли ми помогнали :shock

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Съб 26 яну 2008 15:57

Намери си 16ки с 4 отвора :idea:

Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Съб 26 яну 2008 16:02

Милослав написа:Намери си 16ки с 4 отвора :idea:

Именно!! Няма ли да ти е най-лесно :))))))) А ако искаш смени цялата ходова част за да я напасваш към джантите :)))))) и така става :))))))))

:dummy:

Потребителски аватар
Vito
Автомобил:
Двигател:

Re: Кое излиза по изгодно и имали смисал ваобще

Мнениеот Vito » Съб 26 яну 2008 16:09

mario_lud. написа:Значи аз имам голф 3 1.8 ми искам да му сложа хубави лети джанти намерих си 16ки но със 5 болта моите са със 4 кое излиза по ефтино да сменя предните и главини и отзад да сложа дискове вместо барабани или със фланци но коколкото знам фланците са опасни поне така ми обясниха бихте ли ми помогнали :shock

Колега,най-добре си намери хубави джанти 15-ки с 4 болта и не се занимавай с глупости,струва ли си да слагаш 16-ки,да преработваш половината ходова част и т.н.
Зависи само от теб,на както казваше един пич "Мерак се гаси с пари" :wink:

Потребителски аватар
mario_lud.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mario_lud. » Съб 26 яну 2008 17:25

просто джантитя са мн красиви но са сте прави няма голям смисал пък и ми предложиха доста симпатични 15ки със нови гуми благодария на всички :D

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Съб 26 яну 2008 17:45

Намираш си главини с шенкели ,спирачни апарати и дискове ,двата шарнира и двете карета/външните/ от Голф 3 ГТИ и си готов има 3-4 часа работа и можеш да монтираш джантите.Ще ти трябват и болтовете от ГТИ-то ,че са по дебели!При средни цени с работата ще ти легне 300-350 лв + нови накладки които са около 100 лв предни и задни.Ако питаш мен и не те бъркат парите си заслужава не толкова за джантите толкова за спирачките,ще се родиш....!Каквото и да решиш успех! :wink:

Потребителски аватар
bulr1dr
Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
Двигател: от 1600 до 3200

Мнениеот bulr1dr » Съб 26 яну 2008 18:05

didkoltd написа:Намираш си главини с шенкели ,спирачни апарати и дискове ,двата шарнира и двете карета/външните/ от Голф 3 ГТИ и си готов има 3-4 часа работа и можеш да монтираш джантите.Ще ти трябват и болтовете от ГТИ-то ,че са по дебели!При средни цени с работата ще ти легне 300-350 лв + нови накладки които са около 100 лв предни и задни.Ако питаш мен и не те бъркат парите си заслужава не толкова за джантите толкова за спирачките,ще се родиш....!Каквото и да решиш успех! :wink:

Именно минавайки на 5 болта минаваш и на по големи дискове отпред и от барабани на дискове отзад, което според мен е един основан "тунинг". А разликата е огромна в спирането от личен опит ти го казвам (Преди имах 1.8 моно сега ГТИ). Ако имаш възможността сменяй :wink:

Потребителски аватар
mario_lud.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mario_lud. » Съб 26 яну 2008 22:09

супер много се колебая и аз знам че със 4 диска е мн по добре но частите са трудни работата сам ще си сложа сичко но ...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”