проблеми с Голф 2 ПЛ - прекъсване

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
wotson
Автомобил: vw touran
Двигател: BKD 2006
Контакти:

проблеми с Голф 2 ПЛ - прекъсване

Мнениеот wotson » Пон 28 яну 2008 0:56

здравеите колеги
имам малко проблеми с мойто голфче повечето се старя даги поправям самичък, но този даже и сервиза затрудни
Та значи проблема е че колта явно губи бякаде токове или нещо се разкачило защото когато работи автомобила без кавито и да е обстоятелства започва да прекъсва и гасне за неопраделоно време понякога за 30 сек. понякога за няколко часа.Когато започне прекъсването релето на бензиновата помпа полудява от цъкане (прекусване) оборотомере полудява от 1 до макс. и обратно.В момента който престане да прекъсва и колата е в движение сместа се зривява в изпускателната система та от там ми се разпра средното гарне, но това знам как да си го оправя :).
Прекусването се появява на топла и на студена кола, на топло и студено време , на всякакви обороти ---когато си иска.Пробвах и смених релето на бензиновата помпа и нямаше резултат,дадох постоянен минус на релето и то спря да прекъсва ,но колата продалйжава да прекъсва даже сега се с сещам че почна да гърми в генерацията от както му дадох постоянен минус и явно му се сабира доста гриво по време на прекъсването. колата няма газ , аларма е имала но съм сигорен че сам сия отстранил правилно с са възтановени прекснатите вруски от алармата. на двата компютара няма няма надути кондензатори и видимо намя следи да са изгоряли.
Дано някои да успее да помогме,че назнам какво ми иде да я направя нестава за каране :(

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 28 яну 2008 9:03

Проблема най-вероятно ти е електрически!
Търси позеленяли (окислени) куплунзи, хлабави връзки, протрити проводници... Те такива работи... Огледай и куплунзите отзад на таблото с предпазителите и релетата.

wotson
Автомобил: vw touran
Двигател: BKD 2006
Контакти:

Мнениеот wotson » Вто 29 яну 2008 20:58

всичко там е чистено със спрей и буксите си влизат перфекно
99% сам сигорен че проблема е в някой кабел под капака, не вутре в купето
някои ако се сеща или е имал подобен проблем нека помогме
благодаря предварително

sasheeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sasheeto » Вто 29 яну 2008 21:50

пробвай с друга бубина-проблема е явно в запалителната система кабели на свещите дистрибуторна капачка палец почистване на дроселовата клапа контактен спрей навсякьде по всички кабели провека на масите може и да е ламбда сонда ако имаш-но всичко това са предложения

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”