Голф3 гумички за спирачна помпа?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Голф3 гумички за спирачна помпа?

Мнениеот BuGmaN » Пет 08 юли 2005 22:07

При по продължително спиране или на светофар педала на спирачката потъва, предполагам гумичките на спирачната помпа са сгънали, та въпроса е знае ли някой къде продават и за кви пари става въпрос? Дано не повтарям нечия тема, но търсачката нищо не откри... :)

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Съб 09 юли 2005 9:21

нова помпа- 80 лв с монтажа

Последна промяна от M4r1qn на Съб 09 юли 2005 21:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
malogramoten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malogramoten » Съб 09 юли 2005 9:40

M4r1qn написа:нова - 80 лв с монтажа

80лв за цялата помпа или само за гумата?

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Съб 09 юли 2005 16:58

Колеги интересуват ме само гумичките, няма да давам излишни пари за нови помпи, след като мога да си сменя гумичките и пак да имам нова пома 8) . Имам човек, който ще ми ги направи, но прябва да спра колата за 1 ден, а не ми се ще, затова ми трябват готови - знам, че се продават, но магазина, който знаех вече го няма :cry: ,та ако някой е копувал от нейде, да свирка :wink:.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Съб 09 юли 2005 23:10

BuGmaN написа:Колеги интересуват ме само гумичките, няма да давам излишни пари за нови помпи, след като мога да си сменя гумичките и пак да имам нова пома 8) . Имам човек, който ще ми ги направи, но прябва да спра колата за 1 ден, а не ми се ще, затова ми трябват готови - знам, че се продават, но магазина, който знаех вече го няма :cry: ,та ако някой е копувал от нейде, да свирка :wink:.

Гумичките са за 2-3 месеца .После пак си с проблема и,Оправя те само нова помпа. От опит ти го казвам като смениш гуми1ки и в най - сублимният момент когато имаш нужда от спирачки щесе окаже, че педалът потъва. Извода ...

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 10 юли 2005 14:17

kris11 написа:Гумичките са за 2-3 месеца .После пак си с проблема и,Оправя те само нова помпа. От опит ти го казвам като смениш гуми1ки и в най - сублимният момент когато имаш нужда от спирачки щесе окаже, че педалът потъва. Извода ...

Абе що гумички съм сменил, но ако помпата не се полира отвътре с водна шкурка - може и да се обади пак след няколко месеца, но иначе каква мислиш е разликата мяжду нова помпа и здрава помпа с нови гумички? :wink: И земи кажи от къде си си купил гумички, а другото е лесна работа. Но в никакъв случай няма да сменям помпата, заради заради гумичка, та това е смешно - та закво съм се блъскал по тея коли и мотори, толкова години, ако не мога една помпа да подкарам. :twisted:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 10 юли 2005 18:10

BuGmaN написа:
kris11 написа:Гумичките са за 2-3 месеца .После пак си с проблема и,Оправя те само нова помпа. От опит ти го казвам като смениш гуми1ки и в най - сублимният момент когато имаш нужда от спирачки щесе окаже, че педалът потъва. Извода ...

Абе що гумички съм сменил, но ако помпата не се полира отвътре с водна шкурка - може и да се обади пак след няколко месеца, но иначе каква мислиш е разликата мяжду нова помпа и здрава помпа с нови гумички? :wink: И земи кажи от къде си си купил гумички, а другото е лесна работа. Но в никакъв случай няма да сменям помпата, заради заради гумичка, та това е смешно - та закво съм се блъскал по тея коли и мотори, толкова години, ако не мога една помпа да подкарам. :twisted:

С каква шкурка ще е полираш ? А ,ако е износена на елипса ??
Гумички от "ХЕВЕЯ" Варна/ т.н. Васко гумичката/ и от м-н на ул.Козлодуй във Варна. , но вече не работи.

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 10 юли 2005 21:34

Благодаря колеги :D , това вече е нещо 8) , ако случайно някой има път към някой от магазините нека запише телефона.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”