Колеги някои знае ли дали има разлика в бензиновите помпи на голф2
гти 112 коня с тази на 90коня голф?
mod edit: vasstop
Има ли разлика в бензиновите помпи на голф2
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Gesha_GTI написа:...за външната мисля...
Бе хора, има ли външна помпа на тия моторетки?!? Вчера човъркаме помпата (потопяемата)- работи, но в резервоара имаше 1 пръст кал!

В същото време до горивната рейка бензин не стига. ... И вечерта ми се обаждат и казват: 'Външната помпа...'!
Е хубаво, ама както РВ, така и 2Е са DIGIFANT. ЕТОС-а навсякъде за тази система дават, че е само 1 помпа, потопяемата. Аз лично поне 4 пъти съм си сменял филтъра, а стотици пъти съм оглеждал подробно под колата ми. Втора, външна помпа нямам!
Да не би тази кола да е била МОД-ната нещо? Не сме мерили налягане на потопяемата помпа, но поне като дебит мисля, че няма какво повече да се желае от нея

Та наистина питам: Има ли Голф2, РВ мотор външна помпа фабрично, или колегата да лепва една тръбичка и да си шпорка

- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
stancorotax написа:следващите поколения не им трябва такова налягане и само 1 в резервоара върши работа
И аз така знам, още повече, че при мен всичко е същото като на РВ-то, като се изключи по-големия обем на двигателя... и пак е с 1 помпа...
Ама ако колегата Vito e сигурен и е поглеждал под колата си, спирам с въпросите

... И все пак странно, защото в ЕТОС-а не е отразено... За KR са си дадени двете помпи...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”