Проблем със скоростна кутия на голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
sviat9719
Автомобил: GOLF 4
Двигател: AHF

Проблем със скоростна кутия на голф 4

Мнениеот sviat9719 » Пет 01 фев 2008 12:52

Здравейте... Скоро ми се счупи скоростната кутия или поне така твърдят майсторите..... аз нещо не им вярвам понеже други мои майстори приятели ми казаха че не е възможно да е това,но са далече и нямаше как да им я закарам.... А как стан..? Значи както си карах и изведнъж от 2-ра вкарвам 3-та и се чу нещо хрррррр... и давам газ но колата невърви.... спрях на място включвам 1-ва пускам съеденителя и колата пак си седи после вкарвам 2,3,4,5 и нищо седи си и сечува леко хрррррррр...... а като вкарам задна леко тръгвашено но като ме дарпаха до сервиза вече там спря и на задна да тръгва.... нямаше масло от долу но ми казаха че не е задължително..... Съмнявам се че майсторите са ми сложили счупена скоростна кътия от друг голф като моя а моята здрава са си я прибрали...показаха ми скоростната кутия"моята" и записах номера да търся... ВЪПРОСА МИ Е: МОГА ЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ТАЗИ СКОРОСТНА КУТИЯ С ТОЗИ НОМЕР Е СЛОЖЕНА ФАБРИЧНО НА МОЯТА КОЛА.... ПРИМЕРНО КАТО НАПИША НЯКЪДЕ НОМЕРА НА ШАСИТО ИЛИ НА ДВИГАТЕЛЯ...НЕЗНАМ... щЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ!!! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пет 01 фев 2008 13:08

Не можеш да разбереш дали точно това е твоята кутия-единствено по кода на кутията може да се разбере дали е за твоя мотор-който ако е 1.6 вобще не се съмнявай-тея кутии се чупят нон стоп.

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Пет 01 фев 2008 13:54

Щом се съмняваш че са ти сменили кутиите взели си старата тази която е дефектна от майстура.

Потребителски аватар
security_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот security_g » Пет 01 фев 2008 14:27

кои е сервиза в пловдив дето са ти я сменяли?

sviat9719
Автомобил: GOLF 4
Двигател: AHF

Мнениеот sviat9719 » Пет 01 фев 2008 15:37

Те не са ми я сменили още...като отидох притях те ми показаха една кутия и ми казаха че тази е моята...а колата е в софия не в пловдив...модела е голф 4 1.9 тди 110 к.с. 99г. Значи няма как да ги хвана дали са я сменили.... Те ми показват една,но ако са решили да измамят показват ми някоя която става за мойта кола развалена а здравата я прибират..... Схемата е лесна...Още повече като неможех да ги хванеш.... Иначе щеше да има доста запалени сервизи....

Потребителски аватар
security_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот security_g » Пет 01 фев 2008 16:08

скоростната котия не подлейи ли на ремонт??? колкопари ти искат за другата?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”