Купих си Голф 3 докараха ми го от Германия. Този който ми я докара го питах има ли аларма и той не знаеше но после като заключи колата се оказа ча на шофьорската врата има лампичка която мига. Чудя се това аларма ли е или нещо друго. Пробвах да я блъскам и ритам но нищо не става. Чудя се дали ще мине за аларма пред застрахователите.
С централно заключване е. В жабката имаше и някакъв модул който моя човек ми каза че сигурно е за централното заключване но нещо се е развалил, но аз нямам проблем с централното заключване.
Има ли някой представа какъв е проблема.
Имам ли аларма
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Свали си стъклото до край, заключи колата. След 20 секунди отвори предния капак ако ти се разсвири клаксона значи имаш аларма.
Втори вариянт: Влез в колата заключи я и пак след 20 сек пробвай да я запалиш ако се разсвири има аларма.
На втория въпрос няма да ти я признаят застрахователите била фабрична и на маркировка се заяждат
Втори вариянт: Влез в колата заключи я и пак след 20 сек пробвай да я запалиш ако се разсвири има аларма.
На втория въпрос няма да ти я признаят застрахователите била фабрична и на маркировка се заяждат
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”