Бензинова помпа пълна инжекция
- Boko*
- Автомобил:
- Двигател:
Бензинова помпа пълна инжекция
Голф 3 1.6 101к.с. 101 к.с АЕК . Онзи ден при изкл. радио се заслушах в звуците на мотора и усетих едно свирене. Установих че идва от бензиновата помпа. Интересно е че когато дам на контакт не я чувам изобщо да тръгва и чак като запаля започвам дса я чувам.Та въпроса ми е: трябва ли да върви непрекъснато и нормално ли е да я чувам. Бензина в резервоара е над половината, нямам газ.
- GOLFIIICABRIO
- Автомобил:
- Двигател:
- venc_i
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
по принцип не е нормално, за време също не може да става въпрос, 5,10,15 години и т.н., казвам такива години защото и аз познавам хора дето май по рождение и се чуват помпите, а въпроса ми е не подлежат ли на ремонт тия помпи? досега в моята практика единствено не съм ремонтирал болтове, ремъци и такива подобни..., още не ми се е налагало да отварям такива помпи, но ще ви информирам при такъв случай 

- steff_gti
- Автомобил:
- Двигател:
Тъкмо мислех да пущам нова тема с същия въпрос. Попитах и аз няколко местни пазбирачи и те ми казаха същото, че не фатално и може да изкара още мн мн мн дълго. На мен ми направи впечатление съвсем скоро след като ми вадиха помпата да почистят цедката че беше мн мн мн задръстена с боклуци (затова не бива да я оставяш без бензин). Аз ще питам още на едно място ама мисля че ще ми кажат същото, ако няма връзка с ваденето и евентуално да е станало нещо при слагането и обратно(но не ми се вярва).
.
дано изкара повечко инак не е нормално !
аз карах с свиреща помпа 3-4 месеца и след това си трябваше ремонт. 100 кинта ми взеха и смениха всичко даже и гаранция 1 месец има. Дано не ти се налага, но ако искаш ще те упътя до местото.
аз карах с свиреща помпа 3-4 месеца и след това си трябваше ремонт. 100 кинта ми взеха и смениха всичко даже и гаранция 1 месец има. Дано не ти се налага, но ако искаш ще те упътя до местото.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”